ARTIK DÜZELTİN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 9 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunun ne halde olduğunun farkında değil misiniz kaç gündür sadece akşamları giriyoruz hafta sonu zaten onda da oyun oynayamıyoruz düzeltir misiniz reset atar mısınız artık şu oyuna tr sunucuları çökmüş durumda

2. kıral43

kıral43 User

aynen bi çözüm bulun artık

3. _01_

_01_ User

aynen yeter ya bisürü destek çektik uri topladık hades yapacaz diye kapıdan atlayamıyoruz kapıyı bırk oyuna giremiyoruz bi etkinlik yaptınız onu da elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz ya

4. Bak bugün de oyun aynı yetkililer cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış tekrar söylüyorum ŞU OYUNA SADECE GECE BU SAATLERDE GİREBİLENLER VAR HER GÜN AYNI SORUN OYUN HİÇBİR ŞEKİLDE OYNANMIYOR ZATEN KISITLI VAKİTTE GİREBİLİYORUZ ONDA DA OYNAYAMIYORUZ GEREKLİ YERLERE İLETEBİLİR MİSİNİZ ARTIK HER GÜN BU SAÇMALIĞI ÇEKMEK ZORUNDA MIYIZ ŞU AN OYUNDA GEMİYİ BİLE İLERLETEMİYORUM 50MB HIZLI İNTERNETİM OLMASINA RAĞMEN GERÇEKTEN BU KADAR OLMAZ TONLARCA YATIRILAN PARANIN KARŞILIĞINDA BİR OYUNA BAKIM BİLE YAPAMIYORSUNUZ YAZIK GÜNAH LÜTFEN İLGİLENİLSİN ARTIK

5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Sorun raporlandı.

İyi forumlar...

6. Sorun hala devam etmekte artık bir şey yazmıyorum oyuna girmicem artık zaten sadece akşamaları girebiliyordum onda da oynayamıyoruz yapacak bişe yok

7. titans___

titans___ User

you tube da oyunun şu anki halini çekcen atcan saçmalıkda zirve iğrenç ve berbat oyun seçimi anketi yapıan bunuda oyuna para verenler dünyada izlenen bir siteeye anket yaptırcak bu oyunla alakalı bu ouyunun derdi ne bir kere botlar yüzüne en uzun süre oynanan ödül aldığı için bu botlara göz yumyor adam botda 24 saat gemi kasılyor yani 24 saat olmasada uzun süre ben bilmyom herkes kaç saat botda gemi kasyor bunların derken yönetici diye kasım kasım kasılanlar neden paralı şeyleri çıkartmayı bilenler oyunu düzeltmyorsa bir halt var derim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.