Artık elit olmak istiyorum...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DuoTırs tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Beyler:
    Gemi:Vengeance 2.hangar Goliath
    Diroitler:6 iris 1 flax (iris için credi biriktiriyorum)
    Jeneratörler:Hızlar full Bo2 1 2 tane eksiğim var
    P.E.T:8 lwl toplayıcı 3 ve radar 3 var
    Silahlar: 1 2 tane lf3 eksiğim var fazla değil
    ArGe:10
    Level:16
    Sizce bundan sonra uridiumu neye harcamalıyım radar 3 almak istiyorum 1 tane daha ama siz fikrinizi söyleyin ve nasıl bir yol izliyim artık.

2. senberk99

senberk99 User

Argenizi 24 yapmaya çalışmalısınız uriler ile lf4 1-2 tane eksik diyorasn açık arttırmadan credi ile alabilirsin + bo2leri de açık arttırmadan al derim birde ayrıca lf3 25 olduktan sonra(1-2 eksik varsa zaten olmuştur) aegis gemisi alasbilirsiniz 18-20levele kadar kasılmak için en iyi gemidir..

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle iris,kalkan ve LF3 lerinizi tamamladıktan sonra Argenizi 24 e çıkarmalısınız.

Zeta kapısına yönelip,havoçlarınızı tamalarsanız vuruşunuzun artmasını sağlarsınız.

Zeta kapısından kazanacağınız anahtarlarla LF4 gününde sandık açarsanız Silah ve ekipmanlarınızı arttırabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. DuoTırs

DuoTırs User

Öncelikle teşekkürler peki urilerimi nasıl harcamalıyım nasıl kasılmalıyım? lwl atlamak istemiyorum

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Dediğim gibi kendinize bir hedef belirleyin.O hedefe ulaşmadan başka bölümlere bakmayın.

Zeta kapılarını Havoçları tamamlamadan bırakmayın.

Kazandığınız uridiumlarla ekipman almayın.Kredi ile alma imkanı lanları kredi ile almaya çalışın.

Kazandığınız Uridiumları genellikle geliştirmelerde ve kapı açmada kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. DuoTırs

DuoTırs User

kapıyı uridium ile açmak mantıksız geliyor argeye bascam galiba

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapıları açmak için Petinize Hammadde toplayıcı ve radar alarak 5-3 haritasında paladyum toplayabilirsiniz.

Bu şekilde kazandığınız uridumları geliştirme ve argede kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.