Artık eski darkobit yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 亗ΛĐΔŁΣŧİИ★ŞΛƒΛĞI亗 tarafından 28 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. X6 da artık cubi partileri olmyor ve kasılmaya çalışırken düşmanlar geliyor darkorbite yeni oyuncular lazım ki kasılalım güçlü olanlar veya para yatıranlar artıkk oyundan zevk alıyor bunun için birşey yapılmalı

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Oyundaki denge sorununun farkındalar yeni oyuncuların gelmesi de ilerlemesi de tamamen sorun. Şu anda üzerinde durdukları daha farklı işler var. Sunucu birleştirme gibi.

Bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Oyunun tek dönüş yolu server birleştirme zaten.ben 2008 den 2013 e kadar oynayıp bıraktım tekrar baslayayım dedim.oyun başlı başına paralı olmuş.

Eskiden de kötü özellikleri vardı mesela full olan herkes aynı seviyedeydi.beyaz sıktığında kraldın.sonradan yeni silahlarla ve ekipmanlarla full olanların oyun stratejisi önemli hale geldi.Ama bu durum çok abartıldı ve parayla oynamak zorunlu hale getirilmeye başlandı.
    Mecburen para yatıramayacak kesim de oyundan ayrılmak zorunda kaldı.Oyunun botu bile paralı yani baktığımız zaman.

4. İstanbul

İstanbul User

Yeni başlayanlar hangi görevi yapacağını şaşırıyor fulllerin ise görevi yok. İlk haritalarsa sürekli fulller tarafından baskın yediğinden yenilerin kasılmasına olanak yok. E o zaman full adama günlük şirket haritanı savun görevini verin. Kendi haritasında atıyorum 5 düşman kestiği zaman birleştir parçaları alsın. Böylece hem fulllere iş çıkar hemde yeniler huzur içinde kasılır

5. Her gidi günler... Üzerinde durdukları daha farklı işler var demiş saygı değer forum çalışanı arkadaşımız :D O günler geldi işte... Birleşti sunucular ve millet kan ağlıyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.