artık ilgilenin bu sorunla

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve P£HLİVAN tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2013
  2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Böyle bir durumun olma ihtimali 0 bottan kapanan gemiyi hiç kimse ne parayla ne de başka bir şeyle açtıramaz. Açtırdım diyen kişi yalan söylüyor sizi provake etmeye çalışıyor. Eğer en son yapılan piksel botlardan bahsediyorsanız durum farklı tabi. Piksel botta kapatılan bazı gemilerin hatalı banlandığı tespit edildiğinden geri açıldı. Fakat bu durum 1 ay önceydi şuan değil. Ayrıca sizin buraya açıldı demeniz elinize bir kazanç sağlamıyor. Eğer böyle bir şikayetiniz varsa bunu forumda değil delillerinizle beraber supporta yazmalısınız. Gerekli incelemeyi ancak support yapabilir. Ancak size tekrar belirtiyorum bot kullandığı tespit edilen ve kapanan gemi kesinlikle geri açılmaz. Açtırdım diyen sizi kandırıyordur. Saçmalamaktan başka bir şey değildir. Tekrar belirtiyorum bu tür şikayetlerinizi foruma değil supporta yazınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.