Öneri Artık ne yapmalıyım ? Tavsiye istiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★·ᕥᏋՇᏋᕥᏋፚᏋᏁ·★ tarafından 7 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar oyuna 2 hafta önce başladım. İlk defa oynadığım için forumda başlamadan bir kaç gün geçirdim zorluk çekmemek için ve şimdiye kadar altta yazdıklarımı yapabildim.
    Ekipman. / 15 Levelim.
    24 LF3 Silah / 21 BO2 Kalkan / 15 Elit Hiz / 5 İris Diroit / 3 Flax Diroit.
    Extralar Full. / Pet var. Leveli 8.
    3. Seviye Oto Yağma Modülü
    3. Seviye Kamikaze Modülü
    1. Seviye bütün modüller var.
    3. Seviye 3 Tane Radar Protokolü var.
    Goliath ve Spearhead var.
    Spearhead'i kutu toplarken kullanıyorum.
    Goliath'i görev yaparken kullanıyorum.
    Bastion tasarımını kullanıyorum %10 kalkan veren.
    Kalkan duvarı uçuş düzeni kullanıyorum %10 kalkan veren.
    1. Konfigürasyon Gemi Full Hız Diroitler Full Kalkan.
    2. Konfigürasyon Gemi Full Kalkan Diroitler Silah+Kalkan.
    2 Kere Alpha Kapısı yaptım.
    Skylab Temel Modül 14 Lv. Geri kalanları da 13-12-11-10 diye gidiyor.
    Skylab'tan günlük ortalama 10M Credi kasiyorum.

3 İris Diroit kaldı onu yakında açık attırmadan tamamlayacağım.
    Ve 2 tane BO2 Kalkan alıp Diroit'leri de tamamlayacağım.
    Pet'e 2 tane BO2 Kalkan alacağım.
    Pet'e 3. Seviye Hammadde Toplayıcı alacağım.
    Skylab'i 20 Seviye yapacağım.

Bu noktaya kadar zorlanmadan gelebildim.
    Şimdi buradan sonra Arge puanım şuan 3 oraya hiç yüklenmedim.
    Günlük ortalama 10M Credi ve 20K Uridium kasıyorum.

Viplik paketi var. / Katlayıcı paketi var. / İndirim paketi var.
    Kendimi zorlamadan her hafta bu paketleri yenileye biliyorum.
    Sanırım biraz uzun oldu ama artık bu saatten sonra zorlanmaya başladım yeni haritalar da hemen kesiliyorum görev yapamıyorum artık ve kutu toplamaya yöneldim.
    Oradan gelen GG ve Uridium'u nasıl değerlendirmeliyim.
    GG'leri hangi kapıya basmalıyım.
    Uridium'u biriktirip Pet'e mi yatırım yapmalıyım yoksa Arge mi yapmalıyım yoksa Elmas Kalp uçuş düzenlerini mi almalıyım.
    Tasarım mı almalıyım bilemedim gerekirse 3x zamanı bir miktar Uridium'da çekebilirim karar veremedim hiç bir şeye.
    Bu saatten sonra ne yaparsam en mantıklısı olur ?

2. Aknilox

Aknilox User

baştan itibaren uri kasıp ganimet anahtarı alıp lf4 gününde açabilirdin, hala yapabilirsin sana lazım olan şeyler lf4-apis-zeus parçaları
    bunun dışında topladığın enerjileri zeta kapısına basmanı öneririm o senin arge puanı yapmanı da sağlar kutu anahtarı da verir güzel uri-x4 de verir. elmas uçuş düzeni güzel ama şu an gerekli değil. önce damage arttırmaya bak,sonra savunma gelir.indirim katlayıcı ve vipin olduğu için uri çekmeni önermem çok hızlı kasabilirsin zaten azcık uğraştığında.petin levelini de arttırmamaya çalış 8 kalsın yoksa çok yakıt yiyo

3. İlk defa oynadığım için hiç bir bilgim yoktu doğru düzgün ama geç değil tabi ki günlük oynama sürem 7 saatte yakın maddi durumda iyi uridium çekebilirim arada sırada x3 zamanlarında. Sanırım topladığım bütün GG ve Uridiumu tek Zetaya yüklensem iyi olacak gibi. Peki Zeta kapısı açmak ne kadar sürer ki ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.