Artık ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 12 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba

Arkadaşlar şu aralar hep talon boss talon derken sıkılmaya başladım gemimin özelliklerine ne yapmamı nasıl devam etmemi söylerseniz sevinirim.

Gemi-Venom fakat değiştiricem Şimşek olur Sentinel olur 2 sinden biri (görüntüsünden bıktım)
    9iris
    Kalkan,hız,lf3 full
    6lf4
    2havoc
    Arge 21 ama 7sini daha veremiyorum.21argede kalın sıkmaya yöneldim.
    Pet var
    Düşman bulucu 3,Hammade-oto toplayıcı 3,Kamikaze 3 var.5 tane radar 3 var.
    Kapı daha bugün yaptım o yüzden 0 parça Zeta
    300m civarı kredi var 1t ye kadar biriktirip Diminisher alıcam kutulardan çıkmaz ise.
    30k uri var 1 radar daha almayı düşünüyorum da pala için emin olamadım.

Önerilerinizi bekliyorum.

2. uzayl80

uzayl80 User

zeta yapmanı önericem arkadasım havoç ilk acışda herkese veriyo lf4 yada zeus gününde sandık acmanı tavsiye ederim

3. HolyAshura

HolyAshura User

Zeta bugün yaptım daha ya zor biraz diğeri :)

4. uzayl80

uzayl80 User

bir yada 2 zeta yapınca iş bitmiyorki önemli olan 8 irisini varsa 8 havoc yapmak sonrada kappa kapısına girip hercules tasarımı tamamlamak istersen herküle gir oda herkül tasarımı cıkarsa onunda kalkan degerin %10 artar tasarım için yüzdesi h biraz düşük hangisini sitersen yada etkinilği bekle yeni etkinlik tasarımları geliyo montajdan tamamlaya bilirsin

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bana soracak olursanız 5-3 haritasında paladium toplayarak galaxy enerjisi biriktirebilirsiniz.

Topladığınız galaxy enerjisi ile zeta kapısı açabilirsiniz.

Kapıdan gelen arge dosyaları ile argenizi, korsan ganimet anahtarları ile LF-4'lerinizi arttırabilirsiniz.

Paladium toplamak istemezseniz eğer petinize kurtarılan mal protokolleri alıp avantaj kutularını toplayarakta galaxy enerjisi toplayabilirsiniz.

Cubikon gruplarına girip keserek hızlı şekilde uridium toplayabilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. SİSTEM

SİSTEM User

21 argede kalın sıkmak bence sadece kalın sıkma görselinden başka birşey değilidir 24 e tamamlayarak kalın sıkarsanız bir nebze daha yararlı olacaktır bu tür gelişim çabaları zamanla oluyor fazla zorlamadan neye gereksinim duyuyorsanız o tarafa yönelerek ihtiyaçlarınızı en aza indirmelisiniz birikimlerinizi ihtiyacınız olan bir şey tamamlanmayınca diğerine geçmeyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.