Artık sırlama problemleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARİZMA__KAPTAN tarafından 24 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Evet aylık sıralama tp şeref rütbe hepsi sıkıntılı ve 1 hafta oldu rütbeler yok sıralama desen 1 ay olucak neden hala bir çözüm bulunmuyor bunlara daha ne kadar devam edicek bu problemler ?

2. ***efebey

***efebey User

bugün ilk adım atıldı bug yapanların şerefleri düzeltildi en yakın zamanda düzeltilecektir.

3. Aliens

Aliens User

O değil de, kazara merkez ekip oyunu kalıcı olarak sil tuşuna bassa düzeltme yaması yaparken. :D Bizde ilk bir delirsek ama sonra buradan artık kesin bir şekilde kurtulduğumuz için bir rahatlama olsa? Bu bence çok daha iyi bir şey olurdu. :D Çünkü ben bu sıralama ve anasayfa sorununu bilirim. Eskiden de olmuştu ve aylarca el değmeden o şekilde kaldı. :)

4. Bilmiyorum kendileri bilerek mi düzetlmiyor yoksa düzeltilemiyor mu yoksa oyuncuyu soğutmak için mi yapıyorlar aylık sıralamda kaçıncı olduğumu bilsem ona göre destek çekip görev yapıcam falan ama yok yani açılmıyor sayfa

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sorunlar merkez ekibe raporlanmış, İlgili çalışmalar üzerinde gerekli adımları attıklarını ve düzeltmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Gerçekten can sıkıcı bir durum olduğunu hepimiz kabul etmeliyiz. Sizlere özel olarak (biraz daha baskı yapmak için) gerekli raporlama işlemlerini uyguluyorum.

İyi Forumlar.

6. @Titan. hedef ilerlemesi için kapıya girdim patladım cpu tükettim bende ban yedim ve böyle başka arkadaşlarda var yazıktır o kadar emeğe. kapı başlamadan önceki tp şp ye cekin gg bugundaki gibi 1 hafta tatil verin ama şp yi sıfırlamak ağır oldu

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Eğer dediklerinize güveniyor ve sadece hedef ilerlemesi için yaptıysanız, Support ekibimiz ile iletişime geçin derim :) Ama lütfen dikkat edin, ufacık yanıltmaya yönelik işlem olarak algılanırsa Support ekibimizi yanıltmaya yönelik işlem olarak algılanacaktır. Ardından da cezai işleme tabi tutulacaktır.

İyi Forumlar.