artık yeter bu kadar rezzillik be *** klanının

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ]aşkın[ tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ]aşkın[

]aşkın[ User

allahınızı seversenız bıktım artık bu ********lerın programlarından yokmu bır allahın kulunu bunu ıncelese bu mubarek gunde yemın edıyorum zoruma gıdıyor adamlar 10 kişi aynı kişiyi işaretliyor ve bı gemı kıme sıkarsa ona sıkıyor kamufle fayda etmıyor adamlara lutfen bakın suan 3 6 dalar en acık barız sekılde bı bakın kullandıkları programa sımdıden tesekkur edıyorum elınıze saglık emınım gerekenı yapacaksınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  2. Merhaba ,

Forum üzerinden bizlerin yapabileceği birşey yok fakat eğer en az 5 dakikalık incelenmesi zor olmayacak video çekebilirseniz support'a yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Prophecy

Prophecy User

bence de yapılmalı tr3de de varlar

4. Merhaba ,

İlk olarak imza kısmınızdaki link bağlantılarını kaldırınız. İmza kısmında link bulunması yasaktır. Bölüm ve konu adı olabilir.

Konuya gelecek olursak forumdan bizlerin yapabileceği birşey yok. Genel olarak bir çok konuyu zaten raporlayıp merkez'e yolluyoruz.

Ayrıca şikayetiniz varsa kanıtlarınızla support'a yapmanız gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.