Artık Yeter diyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Ya vallaha artık bıktım usandım bu oyundaki lag , donma gibi şeylerden ya bunedir nerden çıktı bu bitürlü oyunun zevkini alamıyorum streuneri bile zor keser oldum tıklaması bir dert tıklanması bir dert ya portala gidim diyorum oyun takılmış kendimi hangarda buldum olacak iş değil ya şunun derhal gereğini yapın lütfen yani varya oyuna tekrar başlayalı 1 ay olmadı zerre kadar zevk almadım bunedir vallaha ya kristallon kesemiyorum etrafında dönüyorum bir bakıyom canım yarı yarıya düşmüş bir bakıyom ta köşeye gitmiş daha sonra çalmışlar yani bu nedir oyundan zevk aldırtmıyorsunuz insana yemin ederim böyle birşey olamaz eski darkorbiti özlüyoruz biz bunedir arkadaşım böyle insanları deli etmeyemi çalışıyorsunuz yani hep oyuna yeni yeni şeyler ekliyorsunuz onları sonraya bırakında şu problemlere çözüm bulun ALLAHINIZI severseniz vallahı oyun batmış bir vaziyette yani uzun lafın kıssası REZALET !!!!!

VENUS-BELEDIYESI bunu beğendi.
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen konuya buradan devam ediniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.