Bug / Oyun hatasi Artık yeter Tr5 oynanmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EmreKutbayTR tarafından 14 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BAŞLICAM SUNUCU BİRLEŞMESİNEDE YAPACAĞINIZ İŞEDE, MADEM SUNUCU BİRLEŞTİRİCEKSİNİZ BÜTÜN OYUNU 1 AY KAPATIN HERKES BEKLESİN. 5 TANE GEMİM İNAKTİF OLARAK BUGDA KALDI. GİREMİYORUM GİRDİĞİM GEMİMDE. LAGDAN OYNANMIYOR. ESKİDEN KASARDI OYUN SORUN ETMEZDİKTE ŞİMDİ HİÇ OYUN OYNAYAMIYORUZ YETER.

*PATRONA-HALİL* ve onurbey761 bunu beğendi.
  2. onurbey761

onurbey761 User

aynen hak veriyorum kardo haklısın valla oynan mıyor bi çare bulun yoksa bu youn oynanmaz yanı

3. +1 katiliyorum kapatin 1 ay calisin uzerinden cozun ne siz ne biz delirmeden

4. emek veriyoruz emek hiç kimsenin emeği zayi etmeye hakkı yok oyun patronlarının bile adam gibi düzeltin oyunu kapatın düzelince tekrar açın insanları rezil etmeye hak sahibi değilsiniz sayın darkorbit patronları

5. Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim.
    Mesajlarınızı lütfen büyük harfle yazmaya devam etmeyiniz, devam ederseniz cezai işlem uygulanacak.
    İnaktif hesaplarla ilgili duyurularda konu paylaşılmıştı lütfen buradan okuyunuz.
    Oyun üzerinde teknik sıkıntılar için çalışılmaktadır, yakın zamanda sunucu birleşimleri tamamlanacaktır.
    Açılan test sunucusu üzerinde de sorun gidermeler yapılmıştır.
    Lütfen sabırlı olup biraz daha bekleyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.