Artık yeter

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -KEMOSABE- tarafından 7 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -KEMOSABE-

-KEMOSABE- User

Şu oyuna artık bir hareket gelse diyorum?Sıkıcı kardeşim sıkıcı. Adminlerin ve Cm lerin bu konuda yan gelip yattığını düşünüyorum.Tam Türk işi yapıyorlar.Hepsini gönülden tebrik ediyorum

2. Kardeş ilk önce burası güncelleme fikir havuzu buraya sadece fikirlerini yazabilirsin bir fikrin varsa bunu belirt ve anket aç.

Şikkayetini dile getirmek istiyorsan konuşmacı köşesine konunu açabilirsin.

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Admin veya chat görevlileri etkinlikleri düzenlemez.Böyle bir yetkimiz yok lütfen önce bu konuda anlaşalım.

Merkez etkinlikleri düzenler ,etkinlik tarihi yaklaşınca forumda duyurusu yapılır.Etkinlikler arasında 1-2 hafta gibi süre bırakılır.

Türk görevliler olarak düşünmeyiniz etkinlik geneldir ve Almanya Merkez ekibin kararındadır.

Yakında güzel etkinliklerimiz olacaktır takipte kalmanızı rica edelim.

İyi forumlar.

4. -KEMOSABE-

-KEMOSABE- User

boş serverda etkinliğin ne anlamı var?oyun hala tarayıcı üstünden oynanıyor.sürekli problem çıkıyor.bunlara bakılıyor mu hiç.Adminler cm ler hala chatte bir yıl önce yapılan hangar düzenlemesini anlatıyor

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyunu client olarak oynama hakkında bir plan var ilerideki zamanlarda ne olacağı belli olmaz.

Oyuna yeni başlayanlar ve tekrar başlayan oyuncular için paylaşıyorlar.

Eğer aklınızda bir etkinlik varsa paylaşmak için güncelleme ve fikir havuzuna konu açınız.

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.