ASİA 1 giriş problemi sunucu birleşememesi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DRONES tarafından 27 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DRONES

DRONES User

Bakınız daha önce söylenilmesine rağmen asia 1 serverındaki hatalar düzeltilmedi şimdi sunucu birleşimi olacakken birden bakım onarıma gidildi. Yahu daha önce konu açıldı hiç kimse raporlamadı resmen serverın başı boş ne teknik ekip var ne de başka bir şey sanki sürpriz olmuş gibi o serverlar da oynayan 3-5 Türk oyuncuyu da sıkıştırıp teknik destek vermeyerek mağdur edeceksiniz biz bakmıyoruz diyerek dil bahane edilecek ayakta alkışlıyorum.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Normal şartlarda yabancı serverlerde yaşanan sorunlara oranın destek ekibi veya forum ekibi yardımcı oluyor fakat Tr ekibi işini iyiniyetle yaptığı içi sorun yaşayan Türk oyuncularımıza bu tarz bir destek sağlıyor ben gerekli yere ileticem elimden başka birşey gelmez iletmek dışında.

Keyifli Forumlar.

DRONES bunu beğendi.
  3. DRONES

DRONES User

Bu da iyi niyetli bir adım teşekkürler.

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Tüm sunucularımızın girişleri açılmıştır. Yaşanan sorundan dolayı tekrardan özür dileriz.

Sorunun düzeltiği bilgisni aldım kontrol edin isterseniz, duyrular bölümünde bu bilgi mevcut.

İyi forumlar.

5. DRONES

DRONES User

Teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz iyi forumlar.

6. Merhaba,

Rica ederiz..
    Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.