Destek Asia 1de oynamaktayım supporta Türk Support bakar mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ORNİTORENK_PERRY tarafından 25 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Asia1 serverin de oynamaktayım daha önce iskandinavya 2de oynamıştım dili globaldi Türk supportuna yazdım alışverişten aegis aldım gelmedi bana verilen cevapta biz ilgilenmiyoruz dediler ingilizcem zayıf olduğu için cat pat bir şeyler yazdım gelen cevap bizim supportla aynıydı. Şimdi asia1deyim kapıdan iceland yani izlanda tasarımı geldi gemiye yansımadı burada da dil global ve ben hangi supporta yazmalıyım ?

2. -gemi2012-

-gemi2012- User

aldığın sadece tasarımdır geminim kendisi varmı kapıdan gelen tasarım geminin aslı olmadan kullanamazsınız

3. Sorumda belirttiğim gibi gemime yansımadı ikilemde bırakacak bir soru değil ve asil sorunum hangi supportun ilgilendiği cevabınız için teşekkürler.

4. -gemi2012-

-gemi2012- User

o serverda bende oynadım aynı sorun herculden dolayı başıma geldi fakat iki supporttanda sonuç alamadım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.