Bug / Oyun hatasi Asia1 Rütbeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 31.05.2013 tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 31.05.2013

31.05.2013 User

Asia1 serverinde oynamaktayım fakat yaklaşık 1 aydır rütbeler ve sıralamada hata var. Olmam gereken rütbe puanının 2 katından fazlasına sahibim fakat rütbem değişmedi. Resetten sonra düzelir demenize gerek yok 1 aydır diyorum yani en az 30 reset geçti. Aynı şekilde sıralamada kimse görünmüyor sadece ben görünüyorum. Sorunun çözülmesi için ne yapılması gerekiyor?

2. Endless34

Endless34 User

Ayne sorun tr2 de devam ediyor. Tr3 de oldugunda aylar olmuştu sorunu çözmeleri.

3. ne ayı kaç ay? 1.5 sene sürdü. daha çok beklersiniz :)

4. uzayl80

uzayl80 User

benim rütbem 6 ay sonra değişdi :) bu sorun coğu servarda var --- rütbenin ve sıralamanın pek bi etkisi yok bence geminizi gelişdirmeye bakın derim

5. 31.05.2013

31.05.2013 User

gemimi gelişTiriyorum zaten ama rütbede önemli yani

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorunun ne zaman çözüleceğine dair yorum yapmak zor, ancak ekibin odak noktasının sunucu birleşimi olduğu da bir aşikar. Bunun sonucunda toplu düzeltmeler bekliyoruz.

İyi forumlar.