asimov sentinel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JuniorTurko36 tarafından 11 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba etkinlikte 16. yerdeyim. asimov sentinel vermemiş bilet almadım ama alırsam verecekmi bilgi veririmsiniz

2. Savaş bileti alsiginizda bitirdiginiz ve bitirecehiniz gorevlerin ek odullerini verir
    Şimdi alsan savaş bileti asimov sentinel yine gelir

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Savaş bileti aldıktan sonra hedefler kısmındaki kilitli seçenekteki ödülleri elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. a_kerim

a_kerim User

ben bazı görevleri bitirdim şimdi savaş biletini alsam kilitli ödülleri alabilecekmiyim

5. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Alabileceksiniz.

6. a_kerim

a_kerim User

ben 12 tane görevleri bitirdim şimdi savaş bişetini alsam bitiridgim görevlerin ödülleri alabilecekmiyim

7. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Tabiki. Hedeflerin alt bölümünde al yazar tıklayıp alırsın. Diğer görevleri de yapınca gelecektir.

8. bir şey soracam kapıdan çıktıktan sonra etkinlik kaldığım yerden devam ediyormu

9. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Normal kapı gibi düşün kaldığın yerden devam edersin. Hak alamıyoruz, 2 patlama hakkımız var.

STARFORCE93(D!T) bunu beğendi.
  10. sağol kardeşim

JαbbαŔ bunu beğendi.