Aşırı artan bot kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAGRO tarafından 24 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAGRO

CAGRO User

Herkese selamlar, sizinle çok uzun süredir canımı sıkan ve beni çok üzen bir durumdan bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi oyunda şuan bot kullanmayan kişi sayısı 3-5 civarında ve nerdeyse bütün haritalarda (palladıum, cubi vs) oyuncular sabahtan akşama kadar hesaplarını bota bırakıyorlar ve el emeği harcamadan hesaplarını geliştiriyorlar. Bundan yıllar öncesi aklıma geldikçe çok duygulanıyorum, pala toplarken yardımlaşma olurdu ve herkes el emeği ile toplardı, 20-30 kişi cubi dönerdik çok eğlenirdik, beraber kristallonlar kesip kredi kasardık yani kısacası eskiden el emeği ile hesap kasmanın bir değeri ve anlamı vardı fakat şuanda çok ciddi anlamda oyunda kendimi yalnız hissediyorum çünkü bütün haritalardaki gemiler bot kullanıyorlar. Oyun çok garip bir şekilde bu durumu yıllardır anlayışla karşılıyor ve tamamen bu sorunu ortadan kaldırmak için hiçbirşey yapmıyor. Eskiden hile kullanımı diye birşey yoktu şimdi sürekli bir oyun açığı çıkıyor ve oyuncular bunlarla haksız kazanç elde ediyorlar. Bunları düşündükçe aşırı üzülüyorum ve eski el emeği darkorbiti çok özlüyorum fakat bu gidişle darkorbitin sonu artık oyuncuların bot kullanarak hesapalrını geliştirdiği bir oyun oldu ve bu durum değişmicek gibi. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ?

PΘSΞΨDΘΠ bunu beğendi.
  2. NoName45_

NoName45_ User

Şahsen ben artık eskisi gibi kafama takmıyorum, eskiden pvp ağırlıklı oyunu çok severken şimdi pve ağırlıklı oynuyorum. Eskiden pvp'de karşıma 2-3 kişi de çıksa bir nebze dayanabilirken şimdi karşıma 2-3 kişi çıkınca ne savaşabiliyorum ne de kaçabiliyorum, tek yediğim durumlar bile oluyor. Oyundaki bu dengesizliği kenara koyup işte ya kapı dönüyorum ya yaratık kesme görevlerimi yapıyorum yavaş yavaş.. Düşman kesme görevimi yaparken de ya da canım sıkıldığında gidiyorum 5-3'e 50-100 bot kesip çıkıyorum :)

Tabiki empati kurup kendimi yeni yeni gelişmeye başlayan bir oyuncunun yerine koyduğumda ise canım sıkılır doğal olarak. Atıyorum 5 günde yapabileceğim ya da alabileceğim bir itemi, bot kullanan benzer bir oyuncu 1-2 günde alabiliyor olacak. Ayrıca ben zamanımı verirken o hem kendisini kasacak hem de zamandan kaybetmemiş olacak.

Kısaca kafama bu sorunları takmayı bırakalı bir süre oldu, her şirketin amacı en az masraf ile yüksek kazanç olsa da bu şirketin amacı oyuncuları düşünmek olmadığı ortada :)

3. CAGRO

CAGRO User

Değerli yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında...

4. Diroitler hasar almıyor , seni kestiklerinde tekrar görevinin başına dön . Yönetim tarafından el atılmadığı sürece oyuncuların yapacağı tek şey hilecileri videoya alıp supporta iletmek . Öbür türlü moral bozma derim , bu oyun gerçekten çok güzel umarım bir gün düzelir. Bahsettiğin günler çok eskide kaldı biz de özlüyoruz ama ''azınlık'' olduğumuz için birşey ifade etmiyor , tecrübeyle sabittir . Şahsen sinirlendiğim çok şey oldu dile getirdim sürekli ve en sonunda forumdan ban da yedim . İyisi mi NoName45_ arkadaşın dediği gibi fazla kafaya takma. Günlük göre+etkinlikleri kaçırmamaya çalış ve Zeta v Prometheus odaklı oyna. Kolay gelsin.

PΘSΞΨDΘΠ bunu beğendi.
  5. kratos6363

kratos6363 User

haklısın oyunun ruhu kalmadı.

6. kardeşim kesinlikle katılıyorum ek olarak da herşeyiyle ful hatta bugün generali vs de kestiğim bi gemim var ama iş klan savasına yada 2 kişiye dönünce savasamıyorum sebebi adamlarda tutucu olması sen birine dalarken diğeri geliyor diğerine dalarken diğeri kacıyor ya da kamufle olsanda sen ona işaretlemeden nasıl oluyorsa sıkarak geliyor. veya komander atıyorlar 2 kişi sana aynı anda dalıyor yada 2 vs 2 atıyorsun canın az ama cok vuruyorsun hepsi arkadasına sıkıyor sen avcıya geciyorsun sanisesinde sana dönüyorlar ya da sen kamufle olup dalarken anında miss kullanıyor dplink deliyor dplink bugu var miss deliyorlar var da var
    oyunda savasmak için vs atıyorum 2 kişiden fazla varsa programlıysa cıkıyorum bosa canımı sıkarım
    savas oynu ama savası bile bot oynuyor bu kadar aciz bir oyun darkorbit ve hiçbir önleme de yapılmıyor.*** cünkü generaller haric bütün albaylar da dağil sıralama klanları kullanıyor.

generalle vs atmak binbasıyla atmaktan daha basit durum bu .Dasfsafsa
    bu arada bi gemiyi 89 kere kestim 3 saatte hala ban almadım pusingden o albay gemiyi ve beni incelerseniz sevinirim sadece ben 89 kez kesmekle kalmadım mmodaki arkadaslara da kestirdim 10 kere kestirdim. adam vru 1-6 cubi botuna atmıs D:
    neyse size eğlenebiliyorsanız iyi eğlenceler umarım en yakın zamanda adalet gelir sizin için üzülüoyrum ama elimden bişey gelmiyor..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ocak 2021
  7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bot ve Bug konusunda ki düşüncelerinizde tamamen haklısınız. Diğer konularda da söylediğimiz gibi oyun açıklarını kullanan kişilere ciddi yaptırımlar uygulanmasına yönelik Merkez Ekibe baskılarımız devam etmektedir. Bir süredir, kısa aralıklarla gelen cezaların bizlerde caydırıcı olmadığının farkındayız, fakat bu kişilerin sınırsız banlanması sadece Merkez Ekibin elindedir. Konunuzu raporlarımıza eklemek üzere kilitliyorum.

Forum içerisinde alt alta yazmak ve bot reklamı yapmak yasak olduğundan mesajınız düzenlenmiştir. Lütfen tekrar etmeyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.