Aşırı derecede güçsüzlük

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexabLee tarafından 30 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NexabLee

NexabLee User

Başlıkta da belirttiğim gibi aşırı derece de ezik bir durumdayım tek başıma görevlerimi yapamayacak duruma geldim arkadaşımda yok oyunda kimse beni klana bile almıyor pro oyunculardan tavsiyeler bekliyorum .

14 levelim
    138k şeref var

Gemim :

Goliath enforcer
    11 lf3
    3 bo2 kalkan (10 binlik)
    9 tane G3N - 7900 hız
    2 İris gerisi flax
    petim yok
    3 bin urim var
    7m kredim var

Başka hiçbir şeyim yok yardımcı olur musunuz ? Ne yapmam gerek ?

2. skylab kasmaya bak ve kutu topla basit mordon vs kesilecek görevleri yapmaya bak ancak öyle kasılırsın bende hemen hemen yeni başladım günde 4 kez skylabdan hammadde gönderiyorum 4m ten satıyorum 4k pro yu o yüzden skylab kas vega alıp kutu topla ve bolca görev yap zamanla fullenirsin

3. NexabLee

NexabLee User

İşte bu sende böyle bende skylaptan gönderiyorum ama benim şeref hiç olmadığı için 1 - 2 m kredi veriyor.

4. zamanla artıcak sabret herşeyi 1 günde olmasını istiyorsan para yatırmalısın yavaş yavaş gelişirsin

5. Bence skylab 10 ar kel yap yeter full fl3 ve bo2 kasmadan önce irisleri dille .Irisler çok ise yarar çünkü.Klansizlik işini bende cekiyom valla zor haklısın ama pala kas kutu çok sıkar çünkü full zeta kas 2x oduldeyken.Iyi günler unmarim yardımcı olmuşumdur.

6. önce gemini leonov yap ve x3 x4 haritalarında mordon sibelon devo kes ve kutu topla ve topladığın kutuları GG de kullan kapı yap .ama iyice fullenmeden kapılara girme emeğin boşa gitmesin LF3 leri ve İrislerini kredi ile almaya bak 15*20 m kredin oldumu hemen lf3 e bas fiyatlar serverlere göre değişiyor.sağlam bir klan bulursan gir ve kredi yollasınlar kendine 1 saglam arkadaş bul beraberce kasılın birlikte kuvvet doğar kimse oyuna Full olarak başlamadı sadece sabrettik ve kasıldık Leonovu alırsan alt haritalarda goliden daha çok işine yarar ve düşman tarafından kesilmezsin goli nin düşmanı çoktur önüne gelen düşman sana saldırır leo da ikende o düşman gelir seni kasar:)yardım eder....Not Ben oyuna en güçsüz gemi ile başlasam bile kendimi asla güçsüz hissetmedim oynar kasılırım dedim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.