Aşırı lag var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FullOfTerror tarafından 28 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda şu an aşırı lag var.1-2 saniyeliğine düzeliyor sonra 6-7 saniyeliğine oyun gidiyor sürekli.Bu türkiye tarafından kaynaklanan bir sorun mu yoksa bütün sunucular aynı sorunu mu yaşıyor.Bir açıklama bekliyoruz.Bunları sorunu sadece benim yaşamadığımı farzederek yazıyorum.Oyunu oynayamaz hale geldik.Sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz.Arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

2. Gerçekten katılıyorum . Sinirden monitörü kırmak üzereyim. Hele demaner hiç yerinden oynamıyor bile 30 dk da bir şeyi kesemedik. Portallardan atlamayı saymıyorum bile..Dün akşam da vardı bu sorun. Şimdi ağır konuşurdum da neyse... Bu oyunun sorunları bitmez. Admin bey gelip sakın teknik ekip ilgilenmekte falan demesin şimdi. Günlerdir bir şeyi çözemediler. Kim bu teknik ekip acaba çok merak etmekteyim ?

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2018
  3. ceyceycaki

ceyceycaki User

ADAM GİBİ OYUN OYNAYAMIYORUZ ALMANYA İLE İLETİŞİME GEÇİN BİLDİRİN NE YAPIYORSANIZ YAPIN BÖYLE İŞ Mİ OLUR GEREKSİZ KONULARDA ADMİNLER HEP BURALARDA ŞİMDİ GÖREV ZAMANI GERÇEK BİR SORUN İLE İLGİLENİN LÜTFEN

4. En son atlama cpu kullandım atlamadı ben de kapattım.Oyuna giriş yapamıyorum şu an.Siz girebiliyormusunuz arkadaşlar ?

5. Merhaba,

Oyundaki Lag Probleminin farkındayız, bizlerde sunuculara giriş almayı denedik ve oyun içi problemlerin bildirimi yapıldı.

Sizlerden bu konu hakkında biraz sabırlı olmanızı istiyoruz, sizlerin mağdur kalmanızı bizlerde istemeyiz , forum ekibi olarak üstümüze düşen görevi yapmaktayız .

İyi forumlar dilerim..

6. Zaten ilgili yerlere sorunu iletmekten başka sizin yapabileceğiniz fazla bir şey yok modum.Sorun Türkiyeden kaynaklanıyor muhtemelen, bunun sebepleri de altyapı, bağlantı sorunları vs. vs.Türkiye bu konuda kendini geliştiremedi malesef.Eğer genel bir sorun var ise iş doğrudan bigpointe bakıyor.Hayırlısı bakalım.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesaj içeriğinin tamamı büyük harfden oluşan mesaj yazmak yasaktır. Tekrari halinde ceza uygulancaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.