Astral Düşük DP sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Allergichen tarafından 13 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, Astral kapıya girince sürekli düşük DP ile başlatıyor ve ayrıca ilk boss'tan önce alınan DP modülü de sistem tarafından sanki hasar almışım gibi algılanıyor ve daha az puan almama sebep oluyor. Konuyla ilgilenirseniz sevinirim. Resim gömmeyi bir türlü öğrenemediğim için link bırakıyorum affedin.
    https://hizliresim.com/9xlemuu

2. noktakoyam

noktakoyam User

destegin oldugu icin eksik dp gösteriyor. DP modüllerini almak pek anlamli dehil eger dp veren kapılara girip dp fullemiceksen.

Allergichen bunu beğendi.
  3. Ah be bu Darkorbiti yıllardır oynuyorum hala her gün yeni birşey öğretebiliyor :) Cevap için teşekkür ederim, konu kilitlenebilir.

4. Aliens

Aliens User

Kapıya ilk başladığın zaman geminin temel DP miktarı ile başlarsın, bundan ötürü azmış gibi gelir. DP modülünü ise 5 ve 10. yarıkları yapmadıysan seçebilirsiniz. Dediğim yarıklar Boss yarıklarıdır ve DP onarırlar. Ayrıca kapıdan DP tam olarak ayrılır (çıkış portalını kullanarak) ve yeniden girerseniz de geminin temel DP'si ile başlayacağınızı unutmayın.

5. Ben her etkinlikte ilk 5'e giriyorum fakat DP olayı daha az puan almama neden oluyor orayı çözemedim. DP modülü gelince boss'tan önce çıkarmamı mı tavsiye ediyorsun ? Öyle ise zaten o modülü almanın bir anlamı olmuyor, boss'tan sonra taksam yine DP azalıyor ve ilk boss'tan önce gelen DP modülü ve kapı harici aldığım DP destekleri her halükarda ilk boss'u geçmeden tamir olmadığı için aktifleşmiyor zaten. Bence bu teknik bir sorun ve çözülmesi gerekiyor.