Astral Kapı Sıralaması

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve CzRєкѕoℓo™[11LF4] tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Dördüncü kapıyı da bitirdim. Üçünçü kapıya kadar kapı bittikten sonra toplamda aldığım puanlar toplanarak sıralamada beni yükseltirken, dördüncü kapıyı 6,954 puanla bitirmeme rağmen sıralamadaki 23,255 olan puanıma sadece +200 puan eklenip 23,455 oldu (Her kapıda ortalama 6500 puan yaptığımı varsayarsak 4 kapı toplamının yaklaşık 26,000 puan olması gerekmez miydi ?). Yardım lütfen!
    Ayrıca her kapıda garanti verilir dediğiniz Astralitler verilmedi ve Stral parçaları resimde görülen sayıdan daha az olarak verildi. 1050 Astralit olan kapılara girdiğimde hiç verilmedi sadece kapı sonunda 850 adet verildi.

Son düzenlenen: 1 May 2023
  2. İstediğin kadar yap sadece en iyi 3 kapı skorunun toplamını dikkate alıyor sistem.

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.
  3. aga şu kapı kadar dandik bi kapı olamaz zulüm sanki bir kere girdim daha da girmem heralde :D

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.
  4. Anladım teşekkürler, bu bilgiyi etkiinlik açıklamasının en olmadık yerine koymuşlar sabah farkettim :)
    Öyle valla, sık sık bitmiyorlar ayrıca CPU'yu yapmak için 250 bin uiridium gerekiyor.

**TheNıghtMare** bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş