astral kapıda atlas parçası

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ___eAGLe___ tarafından 18 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. son bir kaç girişimde hammadde kısmına girip bitiriyorum aldığım atlas parçası adetlerini gösteriyor fakat vermiyor sırf bir kapıda ilk sıralarda 3 kere peş peşe hammadde kısmı çıktı bölümleri bitirdim kapıdan çıktım birleştirden baktım atlas parçaları ilk girdiğim kadar sayısı artmamış boş yeremi giriyoruz astral kapıya hayrola keyfimizden yapmıyoruz heralde

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Ödülü alabilmeniz için son Boss'a kadar kapıyı tamamlamanız gerekir. Son Boss'a kadar tamamlamak istemiyorsanız bulunduğunuz bölümde hesabınızı NPC'lere imha ettirerek kapıyı tamamlayıp ve ödülünüzü alabilirsiniz.

Etkinlik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Aşağıda etkinlikten detaylarından bir kesit paylaşıyorum;

Oyun Başlangıcı

1. Kapınızı ve Ganimetinizi seçin: İki kapıdan birini seçin. Kapıların Yarıklarından alınan farklı ödülleri vardır. Her kapı için rastgele seçilen (Ganimet adı verilen) farklı muhtemel ödül türleri vardır. Silah, Jeneratör, Cephane, Kararsız Modül veya DP yenilenmesi olmak üzere çeşitli Ganimet türlerinden birini seçebilirsiniz. Bütün Ganimet türlerinin (DP yenilenmesi hariç)

2 kademesi vardır: Normal ve Çılgın.
    • Normal Ganimet türünde güçlü, yüksek seviyeli donanımlar daha az düşer
    • Çılgın Ganimet türünde güçlü, yüksek seviyeli donanımlar daha çok düşer. Bununla birlikte, Yarıktaki NPCler normalden daha güçlü olur. Çılgın kapıyı seçmek aynı zamanda sıralamada size biraz daha fazla puan kazandırır.

2. Yarığa girin ve 3 NPC dalgasıyla savaşın

3. Bütün NPCler mağlup edildikten sonra 3 Ganimetten birini seçin. Seçtiğiniz ganimet anında geminize takılır (eğer bütün yuvalarınız doluysa Astral Yükseliş envanterine gider).
    Önemli:
    • Cephane seçmeye gerek yoktur, bir sürü cephane oyuncuya rastgele verilir.
    • Astral Yükseliş’te Ayar 2’ye geçilmesine izin verilmez. Ayar düğmesini seçerseniz bile Ayar 1’de kalırsınız.
    4. Sonraki 2 kapı, eğer ayrılmak isterseniz aynı zamanda çıkış kapısı olarak da kullanılabilir. Etkinlik penceresinde donanımınızı yönetebileceğiniz bir yönetim sekmesi bulunur. Kapıdan ayrılırsanız aynı yapılandırma ve DP ile kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

5. Adımları tekrar edin, Her 5. yarıkta bir mini boss olmak üzere toplamda 45 Yarık vardır. Her mini bosstan sonra DP’niz %50 yenilenir. Son yarıkta (45.) Son Boss sizinle özel olarak ilgilenir! Son Boss’u mağlup edin ya da ölüp kaybedin. Sonrasında da ödüllerinizi alırsınız.

Son ödüller

Acımasız düşman dalgalarıyla savaş ve temizlediğin yarıklardan elde ettiğin ödüllerle başlangıç gemini güçlendir. Ne kadar yükselirsen o kadar değerli ödüller kazanırsın.

YarıklarTemel Ödül
    1 - 4250x Astralit
    5270x Astralit
    6 - 9350x Astralit
    10400x Astralit
    11 - 14500x Astralit
    15600x Astralit
    16 - 19700x Astralit
    20800x Astralit
    21 - 24900x Astralit
    25970x Astralit
    26 - 291050x Astralit
    301110x Astralit
    31 - 341160x Astralit
    351210x Astralit
    36 - 391260x Astralit
    1x Astral Ganimet Anahtarı düşürme şansı
    401300x Astralit
    1x Astral Ganimet Anahtarı düşürme şansı
    41 - 441340x Astralit
    2x Astral Ganimet Anahtarı düşürme şansı
    45 (Son Boss mağlup edilemedi)1380x Astralit
    2x Astral Ganimet Anahtarı düşürme şansı
    45 (Son Boss mağlup edildi)1400x Astralit
    3x Astral Ganimet Anahtarı düşürme şansı

Unutmayın:
    Yukarıdaki tablodaki ödüller kaybettiğiniz takdirde alacağınız ödüllerdir. Hepsini birlikte alamazsınız!

Örnek:

• 1. Etkinliğin 4. Yarığında ölürseniz => Son ödül olarak 250 Astralit alırsınız
    • 2. Etkinliğin 5. Yarığında ölürseniz => Son ödül olarak 270 Astralit alırsınız
    • 3. Etkinliğin 6. Yarığında ölürseniz => Son ödül olarak 350 Astralit alırsınız

3. DamDamSeze

DamDamSeze User

Modum yalnız bu paylaştığınız eski Astral Kapı içeriği. 5. maddeeye kadar doğru sonrasında toplamda 15 yarık var ve her 5 yarıkta bir, toplamda 3 tane Boss geliyor ve kapı bitiyor.

4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
    İçerikte bir problem yok fakat kelime hatası olmuş. Çeviri kaynaklı olabilir. Kapı, 15 yarık 45 dalgadan oluşmaktadır. Her yarık 3 dalgadır. 5 yarıkta bir boss gelmektedir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 26 Şubat 2025
    DamDamSeze bunu beğendi.