Astral Kapıda sıkıştım yardım bekliyorum

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve TahaBeRK tarafından 21 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TahaBeRK

TahaBeRK User

Öncelikle esenlikler dilerim. 3 4 saat kadar önce astral kapının son aşamalarındayken oyunun donması neticesinde sayfayı yenilemek mecburiyetinde kaldım fakat karşılaştığım manzara gemimim patlaması oldu... tamir et dedim mecbur fakat yine dondu... şuanda gemim hangardan bakınca x 8'de gözüküyor ancak oyuna girdiğimde patlama animasyonu ve ardından siyah ekran karşılıyor. ön belleği temizledim hatta komple başka bir bilgisayardan giriş yaptım ancak aynı sorun devam ediyor..

hem elde etmesi bana göre çok zor olan benimde 6000 saatlik Darkorbit tarihimde ancak 2. kez yapabildiğim Astral CPU'm yandı hem de bir sürü destek paketi almıştım çevrimiçi gözüktüğüm için onların süresi azalmaya devam ediyor...

benden kaynaklanmayan bu sorunun en kısa sürede çözümünü beklemekteyim, şimdiden teşekkürler.

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Forum üzerinden destek sağlayamamaktayız, Destek ekibimize başvurunuz.

İyi Forumlar.