Astral kapıda sıkıştım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve CzRєкѕoℓo™[11LF4] tarafından 12 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kapıyı yaparken 11. yarıkta mola verdim 1-2 dakika sonra su içip geldiğimde kendi gemim hem kapıda hem x-1 haritasındaymışım gibi görünüyordu . Şu an Başla dediğimde Bağlanıyor'da takılıyor ve hangar değişmesine müsaade edilmiyor. Oyunda görünüyor ama değilim. Yardım Lütfen!

2. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Aşağıdaki adımları deneyiniz.

darkorbit istemcisinin kısmında sol üst tarafta bulunan ayarlar sekmesinden ön belleği temizleye basın. Daha sonrasında,

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download İçerisindekileri sil .

Arama kısmına '"çalıştır" yazın, açın.

- %temp%
    - temp
    - Prefetch
    - Recent

İçerisindekileri sil.

bunlar olmaz ise;

Başlat>çalıştır>inetcpl.cpl>gelişmiş>sıfırla>kişisel ayarları sıfırla tik at
    sonra sıfırla

İyi Forumlar.

3. Hepsini denedim yine de işe yaramadı. Şu anda oyundaymışım gibi görünüyor fakat Bağlanma ekranını bir türlü geçmiyor. Teknik ekibe bildirebilir misiniz ?

4. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Support ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.
  5. Yardım için teşekkürler, rutin resetten sonra düzeldi. Konu kilitlenebilir.

Amiral34 bunu beğendi.
  6. Aethra

Aethra Guest

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.