Astral kapısı sıralaması

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KruelSiege tarafından 18 Aralık 2024 12:37 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KruelSiege

KruelSiege User

Malum kış etkinliği geldi ve bununla birlikte astral sıralaması da geldi. Astral kapısını çok yaptım ama sıralama mantığını çözebilmiş değilim. Mesela eternal sıralamasında çıkabildiğin kadar yüksek dalgaya çıkıyorsun. Mantık basit ama astral'de mevzuyu anlayamadım.

Sıralamaya girmek için ne gibi taktikler var, paylaşırsanız sevinirim.

2. Grevious

Grevious User

En yüksek puan aldığın 3 kapı genel sıralama puanını oluşturuyor burda illa bitirmene gerek yok patlasanda o ana kadar topladığın puan yazılıyor örn. 1. kapıyı tamamladın 7.000 puan aldın 2.de patladın 5.500 3.de 4.000 puan aldın bu durumda sıralama puanında otomatikman 16.500 oluyor puan sistemi bu şekilde.

Sıralama için ise en az 3 astral kapı yapman şart. 3. kapıdan sonra otomatikman puanına göre sıralamaya giriyorsun. Puanlar kapıda ilerledikçe artıyor (şans eseri farklı npc ler geldiği için her kapının puanı farklı olabilir) Ekstra puan için bunları yapabilirsin:
    Bütün Yarıklar temizlendi
    300

Bütün Çılgın Yarıklar temizlendi

350

Mini boss mağlup edildi

400

Son Boss mağlup edildi

450

Boss savaşı: Kalan DP

%1 DP başına 3
    (En fazla 300)

Son boss/Mini boss savaşı: Aldığı vakit (sn.)

450 – (0,25 x aldığı vakit)
    (En fazla 450)

Kapıyı başarılı tamamlar ve yukarıdaki bonuslardan faydalanırsan kapı başı 7.500-8.000 puan alırsın buda seni en az ilk 15/20 ye sokar

KruelSiege bunu beğendi.
  3. KruelSiege

KruelSiege User

Cevap için teşekkürler. Bazı taktikler olduğunu duydum sağdan soldan ama net bir bilgim yok. En verimli şekilde nasıl yapabiliriz bu kapıyı tek kapıdan olabildiğinde en yüksek puanı almak için? Yarıklara atlama konusuyla ilgili birtakım öneriler vardır diye düşünüyorum. Millet yanlış görmediysem daha önce 25 bin gibi puanlar yapıyor nasıl mümkün bu

4. Grevious

Grevious User

25k puan için kapı başı 8.500 biraz zor kanki ben maks 8000 puan almıştım 1 kapıdan 23bin puanlada 12. olmuştum, ortalama kapı 7k puan veriyor ama şans faktörüde işin içinde eğer kapı içinde yüksek puan veren yaratıklar gelirse otomatikman topladığın puanda artıyor fazladan puanlar için yukardaki tabloda neler yapabileceğin var

Taktik olarak eğer anahtar için vs değil sıralama için kapıyı döneceksen en mantıklı gemi hız avantajından dolayı pusat. sürekli cephane ve modül yarıklarına atlamak en iyisi. modül olarakta dp yi hiç tercih etme çünkü alsanda gemi tamir olamadığı için dp aynı kalacak ama 10. dalgadan önce gelirse alabilirsin gemin 10. dalga tamamlanınca tamir oluyor. kalkanıda pek tavsiye etmem hız, hasar ve delme en önemlisi. Onun dışında Hammadde, jeneratör, lazer silahı vs yarıklarına girme bile ama çılgın yarıkları kaçırma ne olduğu önemli değil ekstra puan için gelince direkt ona atla. kapıda rahat etmek için x1 kullanma zaten cephane yarıklarına gideceğin için çok rahat olursun sadece biraz rsb ve x4 ü hem mini boss hemde chaos protegit gibi zor yaratıklara sakla gerisine x2 x3 yak gitsin böylece kapıdan çok fazla astral anahtar almazsın ama sıralama için çok iyi puan kasarsın yaratık şansın olmasa bile bu şekilde yaparsan 7.200/7.800 arası bi puan alırsın kapı başı o da ortalama 22/23k sıralama puanı yapar

Ez cümle pusat al, kapı seçiminde önceliğin sırasıyla çılgın yarıklar, cephane yarıkları son olarak modül yarıkları geri kalanlar önemsiz. modül seçiminde de öncelik sıralaması hız hasar ve delme

KruelSiege bunu beğendi.