astral kapısı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve tcares tarafından 8 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tcares

tcares User

Pazar günü astral kapısına girdim. gemi seçtim. portlar açıldı.
    porttan atladım. seçtiğim gemi değil. kapıya 1-1 den ilk girerken kullandığım solace plus geldı. 15 sn saydı. npc ler geldı . 1-1 e attı benı. tekrar girdim. kıaldığı yerden devam etti astral kapısı. ilk gelen npclere ateş ettim. solace plus ile kestim. 1-1 e attı benı. tekrar girdim. npcler 2. dalgadan gelmeye başladı. solaceplus gemı. bende ufak hartaya tıkladım gemıyı çektım. bellı bır sure sonra benı 1-1 e attı. . pazar günü oyunda sorun vardır diye şimdi tekrar girdim . 1. yarık 2. dalgadan devam etti. gemi değiştirldi yazdı ama gemı hala solace plus. gemımdekı butun herseyle beraber cephane vb. 2. dalga yı ımha ettım. benı tekrar 1-1 e attı. gemı değiştrdım. tekrar girdim kapıya solace plus yine değişmedi. 3. dalgayıda imha ettim. puanı verdı . 1-1 de gemi değiştiridm. başka gemıyle girdim astral kapısına . gemı değiştirilmesi başarılı yazdı solace plus tekrar geldı.
    şu anda kapıya girdiğimde gemı değiştiğinde solace plus geliyor seçtiğim gemi yerine..
    Nasıl bu sekılde oldu bilgim yok. Ama burada başka bir sorun var. Büyük ihtimal bu oyun açığı.
    yüksek puan yapan oyuncuların yaptıkları kapıları kontrol edebilyorsanız kontrol edin.
    24 bin puanın üstüne çıkmak çok zor o kapıda. darbe puanın ne kadar az düserse o kadar yüksek puan alıyorsun kapıda 5 lerde tek gelen dalgalarda. eğerki kapıya giren oyuncu benim giridğim gibi kapıya gırıyorsa tek atar gelen npclere darbe puanıda düsmez. yüksek puan alır.

2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

İncelenmesi için sorunu yaşadığınız hesabın ID numarası ile birlikte sorunu belirterek lütfen support ile iletişime geçin.

İyi forumlar.

3. tcares

tcares User

supporta yazdım buraya yazmadan önce de ne zaman cevap vereckler neyse iyi görevler size.

Sayfayı Paylaş