Bug / Oyun hatasi Astral Kapısında Gemi Bugda Kaldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TUNUH tarafından 23 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TUNUH

TUNUH User

Astral kapısında 2. yarıkta npcleri kestikten sonra gemi haritada kaldı. Yaklaşık 2 saat oluyor herhangi bi düzelme yok.

6 saat oldu hala aynı çıkışta alamıyorum hangarda değişemiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2022
  2. joetly

joetly User

merhaba,

ben sadece bir tavsiyede bulunmak için geldim. çözümü nasıldır bilmiyorum kusura bakma. oyunu kapat ve mümkünse browser yada tarayıcıyı da kapat. bir süre tarayıcıyı açma. yaklaşık 5-10 dakika sonra darkorbit'e giriş yap ve direkt olarak hangara gidip gemi değiştir ve oyuna girmeyi dene.

dediğim gibi çözümünü bilemiyorum, forum moderatörleri ya da oyuncular da meşgul sanırım kimse görmemiş ben yanıt vermek istedim.

session olayı vardır ve bu darkorbitte ne kadar süre içerisinde session kapatılıyor bilmiyorum ama başka kapılarda benzeri takılı kalmalarda hep bu taktiği söyledim, onlarda işe yarıyordur diye tahmin ediyorum çünkü ben karşılaşmadım hiç benzeri sorunlarla. bağlanmaz ise yukarıda anlattığım taktikle tekrar giriş yapıyordum. umarım işine yarar.

TUNUH bunu beğendi.
  3. TUNUH

TUNUH User

Sağolasın yazman yeterli de oyunu kapatmayı çok denedim hatta oyun açıkken bağlantı kopsun diye interneti de kapadım da düzelmiyor bi türlü hesaba girmicem düzelene kadar polikrom az zaten boştan yere yanmasın. Sağolasın cevabın için

4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY User

Merhaba,

Askıda kalan hesaplar için lütfen supporta yazınız. Gerekli destek sağlanacaktır.

Türkiye Takımı!

TUNUH bunu beğendi.
  5. TUNUH

TUNUH User

Tamamdır sağolasın

Bu seferde 3 kapı arasında kaldım :D Bir kere oldu bir daha olmaz diye devam edeyim dedim gene bugda kaldı gemi support a mı yazayım yine ?

Tamamdır kendi kendine düzeldi 3 port arasında kalınca 5 dk sonra üstte atıyodu unutmuşum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2022
  6. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Konu çözüme ulaştığı için kilitlenmiştir.

Saygılarımla,

Amiral34.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.