Astral parça ile alınan modül seriler

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ŚДŔHØŚ_ƤДŁЧДĈØ°BYB tarafından 2 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Efendim öncelikle merhabalar, sanıyorum ki astral parça ile alınan modüller 3 ayda bir değişiyor yaklaşık 10 gün sonra değişecek. 10 gün sonra hangi modül serisi gelecek ve hangi gemilere etki ediyor? Astral parça ile alınan 3 seri modül var bunların bir lestesi var mı bunu alabilir miyim :) Ve uzun s-zamandır solace plusa özel bir modül serisi görmedim var ise hangi seridir ve hangi etkinlikle gelir cevaplarsanız sevinirim :)

2. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Astral kapıdan elde edilen atlas parçaları ile alınabilecek modüller dönüşümlü olarak;

• DMG-ZPVP
    • HP-ZPVP
    • SHD-ZPVP
    • SPC-ZPVP
    • DMG-ZPVE
    • HP-ZPVE
    • SHD-ZPVE
    • SPC-ZPVE
    • DMG-XA01
    • HP-XA01
    • HP-XA01
    • SHD-XA01
    • SPC-XA01
    Şeklinde değişecektir, fakat bir sonraki değişimde hangi serinin geleceği bilgisi bulunmamaktadır.

Solace plus için ise çıkma olasılığı yüksek bir modül bulunmamaktadır, tüm kararsız modüllerin az da olsa solace plusa çıkma şansı vardır. Sabit (kararlı) modülleri incelemek isterseniz;
    Gemi Yükseltme Modülleri S.S.S

İyi forumlar.