Astral Puan Sistemi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Algosss tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Algosss

Algosss User

Bu puanlar nasıl hesaplanıyor? Nasıl en yüksek puan alınır? Çılgın Kapısı daha mı fazla puan veriyor?

Ben son bossu kesip kapıyı bitirdim 17 bin puan toplayabildim.Sıralamadaki ilk 5 23-24 bin puan toplamış nasıl olabiliyor bu fazladan bir bölüme girmişler gibi arada çok fark var.

2. Algosss

Algosss User

Tüm forumları inceledim her yerde bu konu için başlık açılmış ama adam akıllı bir cevap bulamadım bu konuya moderatör arkadaşlar bir el atabilir mi?
    24-25 bin puan yapanların nasıl yaptığı araştırlmalı

3. Bildiklerimi aktarayım; 5 ve 10 numaralı yarıklar mini boss, 15.yarık final boss diye geçiyor. Buraları bitirirken ne kadar az hasar yersen ve ne kadar kısa sürede bitirirsen o kadar fazla puan veriyor. Bunlar dışındaki yarıklar ise direk düz 300 puan veriyor. Ben 23k yapabildim en son, ki bence arttırabilir ama 24 ve üzeri biraz şahibeli.

4. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Aşağıda paylaşacağım tablo üzerinden puanlama sistemine erişebilirsiniz;

Puanlama sistemi:

Çarpan

Puan (Toplam)

Bütün Yarıklar temizlendi (1 yarık)

300

Bütün Çılgın Yarıklar temizlendi (1 x 2. Sev. yarık) (yukarıdakiyle yer değiştirir)

350

Mini boss mağlup edildi

400

Son Boss mağlup edildi

450

Boss savaşı: Kalan DP

%1 DP başına 3
    (En fazla 300)

Son boss/Mini boss savaşı: Aldığı vakit (sn.)

450 – (0,25 x aldığı vakit)
    (En fazla 450)

İyi forumlar.

5. Algosss

Algosss User

Cevaplarınız için teşekkürler tekrar denerim ama 23 bin bile imkansız gibi geliyor bana

6. Ben 23.455 ile 8. oldum. En yüksek puan yapılan 3 kapının puanı toplanıyormuş. Çılgın yarıklara girsem herhalde birinci olurdum, bir dahaki sefere artık.

Sayfayı Paylaş