Bug / Oyun hatasi astral

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ilkayi123 tarafından 3 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ilkayi123

ilkayi123 User

gemim astralde sıkıştı hiçbir şekilde çıkmıyor çıkış alamıyorum hangar değiştiremiyorum yardımcı olur musunuz @Erlik

2. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

10 dakika kadar bekleyip hangar değiştirmeyi dener misiniz?

İyi forumlar.

3. ilkayi123

ilkayi123 User

denedim fakat hangar da değiştiremiyorum @Erlik

4. Erlik

Selamlar,

Destek ekibimizle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

5. bende 4-5 haritasında sıkışıyorum sürekli her haritada normal ama 4-5 haritasına atladığımda bağlantı kopuyor yeniden bağlanamıyor
    yaratık keserse yeniden doğuyor şimdi gemi kamufle şekilde 4-5 de ne yapıcam bilmiyorum aklına çözüm gelen varmı

6. Erlik

Selamlar,

Destek ekibimizle iletişime geçer misiniz? Geminizi x-1 haritasına çekilmesini talep ederseniz yardımcı olacaklardır.

4-5 haritasında aynı sorunu sürekli yaşıyorsanız lütfen bunu da belirtin. Gerekli incelemeler destek ekibimizce yapılacaktır.

İyi forumlar.

7. yaklaşık 1 aydır 4-5 haritasına giremiyorum sürekli aynı hatayı veriyor kapıdan girdiğimde veya atlama yaptığımda gemi aktif olmuyor oyundan atıyor daha öncede size yazdım 1 şey değişmedi kim ilgileniyor bu konu hakkında acil çözüm

8. Erlik

Merhaba,

Forum ekibi olarak teknik sorunlar bizlerin yetkisi dahilinde değildir. Teknik sorununuzu destek ekibimize bildirmeniz gerekmektedir.

Buradan destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.