astralit sıralama

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve **_¶_PİRİ_REİS_¶_** tarafından 29 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 3 kapı aptım toplam puanım 51088 4. kapıyı açtım yaptım dalga 25 de patladım ordan da 11 bın küsür puan topladım lakin toplam puana işlemedi sebebi nedir sıralamada ilk 3 e girecektim işleseydi şu an 30. sırada gözüküyorum ve bu gece ilk set sıralama bitiyor

2. En çok puan topladığın 3 kapıyı baz alıyorlar diye biliyorum ( ya da ilk 3 kapıyı da olabilir).

3. skyfall61

skyfall61 User

En yüksek puanı aldığın 3 kapının puanını sayıyor sadece.

4. eyvallah bundan haberim yoktu işte o zaman diyecek bişeyde yok

5. titans___

titans___ User

BEN bu birleştir de kullanılan malzemeler bir süre sonra silinme oluyor mu ? ATLAS parçaların da hani birleştir de bir kısım var da hani bunları kullanmak istemiyorum 12 gün sonra da birleştir de ki malzemeler gidecek . GKSB falan almak istemiyorum konu hakkında bilgiye sahip olan varsa yardımcı olabilir mi ?

6. Sadece birleştirdeki malzemeler değişecek 12 gün sonra yerine farklı malzemeler gelecek. sendeki parçalar kaybolmaz.

titans___ bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş