Destek ateş edemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [CaRDiNaL]†ξŦα√ξ† tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi akşamlar. oyuna giriyorum npclere ve düşmana ateş edemiyorum. Tuşlarımda lazerler dizili basılıyor ama ateş etmiyor. Gemide lazerlerde full. Sadece pet saldırıyor. Birde dün 7 günlük chat banı yedim durumda şu : klandan arkadasımla gruptaydık . abi neden pala toplamıyorsun kapı yapmıyorsun dedi. bende '' bilmiyorum pala toplarken sıkılıyorum'' dedim direk arkasından ban yedim.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Chat banlarınız ile ilgili supporta başvurmalısınız.Bizim buradan yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.

Vuramama sorununuza gelirsek.Kullandığınız uçuş düzeninden kaynaklandığını düşünüyorum.Kontrol eder misiniz acaba ?

İyi forumlar

3. MANA1

MANA1 User

ayarlardan konfigürasyon modunu sıfırla yeniden kur.

4. Merhaba ,

Yaşadığınız sıkıntı devam ediyor mu yoksa çözüme kavuştu mu ? Konuya bilgi verirseniz seviniriz.

İyi forumlar.

5. TÜRKMEN59

TÜRKMEN59 User

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum tuşlara bastığımda ateş edemiyorum gemimde yeterli miktarda lazerde mevcut yardımcı olusanız sevinirim

6. Mαтαdor

Mαтαdor User

Ayarlarda "saldırıyı hızlı erişim çizelgesinden başlat ve durdur" seçeneği var o işaretli değilse işaretleyip deneyin bir de.

7. Obezinho

Obezinho User

Çift tıklayınca da mı ateş etmiyor? Eğer sadece kısayol tuşunda sorun var ise ayarları kontrol edin, bende de benzer bir sorun olmuştu ayarlardan bütün kısayolları tekrar ayarlamam gerekmişti.

8. TÜRKMEN59

TÜRKMEN59 User

çift tıklayaınca ateş ediyor fakat tuşlara bastığımda ateş etmiyor

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynısı bende de oldu aksamustu gama kapısı kriste basladi ,bitmek uzereydi allahtan petle kami ve roket atarak bitirdim yeniledim prolara atladim yine ayni devam etti lazerleri herseyi kontrol ettim okuyunca bunun sorun oldugunu gordum paylasmak istedim.

10. TÜRKMEN59

TÜRKMEN59 User

saldırıyı hızlı erişim çizelgesinden başlat ve durdur seçeneği aktif

11. Merhaba ,

Diğer ayarlarınızı bilemiyorum fakat resimde yeşil ile gösterdiğim kısımdaki işareti kaldırıp kırmızı ile gösterdiğim yeri işaretledikten sonra " Sabitle " yazan yere tıklayıp deneyiniz.

İyi forumlar.

12. TÜRKMEN59

TÜRKMEN59 User

Adminim tavsiyenizi uyguladım daha öncede bunu yapmıştım fakat sonuç aynı bu sorun oluşmadan önce kısa süreli bir lag oluştu sanırım teknik bir sorun bu

13. Merhaba ,

Alternatif çözüm önerilerini yazdık eğer isterseniz gerekli bilgilerinizi yazarak support'la iletişim kurunuz.

İyi forumlar.