ates etmıyor gemı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve musa tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musa

musa User

arkadaslar dusmana sıkarken dusman kacıyor pesınde gıdıyorum ama benım gemı ateş etmıyor bu sorunla sık sık karsılasıyorum

2. İnternet hızın düşüktür belki ya da oyunu oynarken bir şeyler indiriyorsan olabilir.

3. musa

musa User

hayır hıc bırsey ındırmıyorum kablolu ınternet kullanıyorum elıt degıstırcem zamanlarda boyle oluyor ama genelde oluyor

4. Merhabalar;

Çerezlerinizi düzenli şekilde silip,1 saatte bir veya 2 saatte bir tarayıcınızı kapatıp açmanızı öneririm.Ben dediğiniz türden bir sorunla hiç karşılaşmadım.

İyi forumlar.

5. Merhaba ,

İlave bilgi olarak Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız bazen sinyal düşüklüğü olabiliyor. Böyle durumlarda veri alışverişi yavaşlayacağı yada olmayacağı için oyunda da aksamalar olur. Yaptıklarınızı yada olanları gecikmeli görebilir bazen bağlantı kesilebilir. Sinyal durumunu kontrol edip genel olarak en yüksek seviyede olduğu yerde kullanıp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.