Öneri Atıl ekipmanların hepsi satılabilmeli.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ABREK tarafından 4 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Başta diroit tasarımları olmak üzere işimize yaramayan ekipmanlar satılabilmeli

1. Evet, iyi olur

2. Hayır, envanterim kasmaya başlayınca düşünürüm

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ABREK

ABREK User

Merhaba;

Hesabımda sadece bir terör tüneli etkinliği atlattım ve diğer ordan burdan gelenlerle birlikte 450 civarı işime yaramayan, yaramadığı gibi de ekipman dizerken(boştaki tüm ekipmanlarım işe yaramayan gemilerde dizili olmasına rağmen) aşırı derecede bir kasmaya yol açan diroit tasarımları bulunmaktadır. Bu yıl bu etkinlik geldiğinde o kapıda kasılmayı düşünmüyorum aksi halde durum iyice kötü hale gelecek.

Bu ekipmanların hesabımdan silinmesi için supporttan yardım istedim lakin, çerezleri silin/tarayıcı değiştirin gibi tavsiye listesiyle dönüş yaptılar.

Hesabımda satılabilir her fazlalığı anında satıyorum, örneğin lf3 yok, kalkanlar yeteri kadar bıraktım. Ekipman bolluğu olmayan hesaplarda bu tarz bir kasma söz konusu değildir, isteyen deneyebilir. Tıkır tıkır çalışıyor, süratle gemi dizilebiliyor.

Özellikle diroit tasarımları(tüm görsel tasarımlar+demon), ve ek olarak sl-03 lazer ve pet tasarımlarının satılabilmesi gerekmektedir. Geliştirmesiz lf4, kararsız lf4 türü lazerlerde eklenebilir, çünkü öyle yada böyle gün geliyor hadesten ve ganimet anahtarından çıkan her silah başa bela oluyor, yukarıda bahsettiğim yavaşlığı artırıyor.

Bu gereksiz ekipmanlardan kurtulabilmemiz için konuya destek verebilecek tüm kullanıcı ve yönetici arkadaşlara teşekkürü borç bilir, bol eğlenceli oyunlar dilerim.

-up-

bu etkinlikte hiç girmedim kapıya, hatta oyuna girmiyorum, hangar kasması baydı iyice

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2017
    deli-mavi, *LİON*[TET] ve edinak1979 bunu beğendi.
  2. Acemi

Acemi User

+1

istenmeyen her şey satılabilmeli, envanter şiştikçe hangar kastıkça kasıyor

3. çok iyi olur bencede.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.