Atlama CPU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TC-İZMR tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Atlama CPU Kaldırılsın mı ?

1. Evet

43,8%
  2. Hayır

56,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TC-İZMR

TC-İZMR User

Hayır onun botla pek bi ilgisi yok. Bottan gemisi kapanan olsa dahi zaten tekrar devam ediyor. Huylu huyundan vazgeçmez malum :) PvP'nin boş olmasında da etkisi var bana göre AtlamaCPU'nun. Biz eskiden 1-4'ten 1-5'e geçmek için 15 kişi toplanır giderdik kesilmeyelim diye, ki bu da büyük bi riskti. Şimdi öyle değil ama herkes cpu' ile istediği haritaya hiç bi çaba olmadan gidiyor. Tallon kesebilmek için yeni haritaya geçme çabalarımızı anlatsam gülersin hadi canım dersin. Bence ya tamamen kaldırılmalı yada Bahsettiğim gibi Eski Harita-Yeni Harita arasında geçiş olmamalı. X-1 X-4 arası kullanılabilmeli sadece. yada X-5 X-8 şeklinde. Böylece PvP haritaları az da olsa canlanır. Savaş oyununda savaşamıyoruz bile istasyon vesaire kurmadıkça :)

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Portaldan atlamaya üşenip x-6 dan x-7 gittiğim oluyor cpu ile.Kesinlikle karşıyım olmamalı :)

İyi forumlar

-Andromeda- ve TC-İZMR bunu beğendi.
  3. TC-İZMR

TC-İZMR User

Siz baya üşengeçmişsiniz modum :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

En azından biraz sınırlama getirilebilirdi tamamen kaldırılması kötü olur.

İyi forumlar

5. TC-İZMR

TC-İZMR User

Orasıda bir seçenek. Sadece eski harita içi, yeni harita içi yapılabilir ama o zaman da saçma oluyor biraz. :) O yüzden kaldırılması daha mantıklı. Ki oyunda rekabet artarsa oyuncu sayısı da artar bana göre. AtlamaCPU çıktı çıkalı PvP eski canlılığı yitirdi çünkü.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gerekli destek gelirse gerekli yerlere iletilecektir konu.Yorumları takip ediyor olacağım :)

İyi forumlar

TC-İZMR bunu beğendi.
  7. TC-İZMR

TC-İZMR User

Teşekkürler modum, iyi görevler, İyi günler. :)

8. Öyle diyorsun tamam da ama artık kimse de eskide kasılmıyor ki .. Herkes gidiyor yeni haritaya eskide kasılan oyuncu yok denecek kadar az .. Her full iris olup VİP+Kamikazesi olanda soluğu direk Falcon da alıyor .. Herkes Paladium topluyor ... Kısacası kalkmazsa benim için farketmez ama eğer kalkarsa da birşey değişeceğini sanmıyorum ..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.