Atlama&Hızlı Tamir Simgelerine Son

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __мєтє__вєу__ tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tamir Ve Atlama Simgeleri Kaldırılsın mı

1. Evet +

oy sayısı 21
    84,0%
  2. Hayır -

oy sayısı 4
    16,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Canımıza Yeten Tamir Simgesi Ve Kapıdan Atlarken Üstte Oluşan simge Bu simgeleri Kaldırmalıyız Bence Yanlışlıkla basanların tamir kuponlarına yazık oluyor Mesela Ben 1 kere yanlışlıkla Basmış Bulundum Bu nedenle Bu simgeler buradan Kaldırılsın veya Kaldırılmayacaksada Üstüne Bastığımızda ''EMİN MİSİNİZ'' Diye bir yazı çıksa nasıl Olur bence hiçde fena olmaz ve Boşu boşuna Tamir Kuponuda Gitmez. :mad::mad::mad::mad:

doѕвαğα bunu beğendi.
  2. +1 vericem ancak eminmisiniz diye bir yazı çıksa daha iyi olur iç savaşta vb. işine yarayanlar olabilir.

3. oda Doğru :) Teşekkürler :)

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Benimde En Azından 500 falan gitmiştir delirmek içten değil arkandayım

oyum olumlu +1

5. kapıdan değil ama tamir ederken sorsa daha iyi olur adam savaşırken kapıdan atlıyacak eminmisin diye yazı çıkacak :)

6. Bence simgeler küçültülmeli çünkü portaldan atlarken eğer kişi düşmandan kaçıyorsa ve 'j' harfini bilmiyor ise onun aleyhine bir durum olacaktır. Ama simgelerin küçültülmesi bana daha mantıklı geliyor.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  7. Tamir kuponu için söyledim.Hızlı tamirin işe yaradığı zamanlar var.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende destekliyorum 10 10 gidiyor kuponlar tıkladıkça :)

İyi forumlar

9. Kesinlikle katılıyorum.

10. Teşekkürler Modum İlgili Makamlara iletirseniz Sevinirim :)

Güncel+

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2014
  11. tabutçu99

tabutçu99 User

ben hiç basmadın yanlışlıkla biraz dikkatli olmaslısı onun orda olduğunu biliyorsun yani :)

12. gereksiz

13. Gereksiz yerine daha uygun bir kelime kullanabilirsin.

14. güzel 10 kupon gittiğini bilmiyorudum bastım 10 kupon çöpe gitti

15. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bende de bir 10 gitmişti bir kerede npc yi çevirirken yanlışlıkla basmıştım :)

16. 1 defa yanlışlıkla kullandın diye hemen kaldırılsın mı istiyorsun ... El insaf o hemen tamir x-8 haritalarında düşman veya düşman klan ile savaşırken ne kadar işe yarıyor biliyon mu ?? Bir de emin misiniz yazısı çıkarsa hemen olup savaşa girmek isteyen kişi ne yapsın ...

17. 4 saniye daha geç savaşa girersin. 4 saniye oldukça büyük bir rakam aslında 400 salise hiç de az değil doğru söylüyorsun bir bakımdan.

18. Ben RSB+UCB toplam 160k falan vuruyorum .. Ama bizim mareşaller 240k dolayında vuruyor arada fark çok fazla .. adam diyelim cubi kesiyor dp yarıalarda konfi boş .. genelde zaten hep güçlendirici dolaşırlar dolayısıyla dp yaklaşık 450k ... ben bir tane vurucam adam konfi çekip kaçışa girecek ... adamların kaçışta zaten 1.5m kalkanı var ben o kaçarken vurucam kesme olanağım var en azından ... ama bu dediğiniz olursa o kaçağı yerde bu sefer ben ona sıkıyorum diye ben kaçacağım ve adam benden 80k fazla vuruyor ... ee ben nasıl kesecem onu ?? bu durum sırf mareşallerde geçerli değil onu da belirteyim ...

19. edinak1979

edinak1979 User

veya hemen tamir için 10 değil de 3-4-5 kupon falan gitse

20. Oylamaya katılırsanız Güncel+

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.