atlama kapısında patlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 2-7 atlama kapısında korumalı bölgede gemimi bıraktım ve 5 dak.sonra geldiğimde patlatmışlardı kendi şirketimin korumalı bölgesinde bu mümkünmü.yardımcı olusanız sevinirim.

2. Merhaba ,

Atlama kapısına gelip SKB aktif olmadan bıraktıysanız belki çok az farkla da olsa dışarda kalmış ve SKB içine girmemiş olabilir. Normal koşullarda SKB içinde dururken kendi haritalarınızda siz saldırmadan size saldıramazlar. Fakat düşman haritalarındaki portallarda belli bir süre sonra SKB kalkar ve saldırılabilir.

İyi forumlar.

3. coder545

coder545 User

porta birine saldirip gitmissen saldirdigin kisi yanina gelince sen ates edersin boyle olmus olabilirmi , basima gelmisti

4. teşekkürler.ama hiç kimseyi işaretlememiştim.bu ikinci oluşu oyundan kaynaklanıyor olabilir.

5. Merhaba ,

Uzaktayken mini haritadan portalı işaretleyip bilgisayardan kalktıysanız dediğim gibi gemi SKB içine girmemiş dışarda kalmış olabilir. Siz yokken birisi saldırıyı denemiş korumalı alanda olmadığınız için patlatmış olabilir.

İyi forumlar.

6. SKB ne oluyor ?

7. Merhaba ,

Saldırıya Korumalı Bölge = SKB :) uzun yazmak yerine kısaca yazınca anlaşılmamış olabilir. :)

İyi forumlar.

8. Ben de diyorum bu SKB ney :)

9. Merhaba ,

Karışıklık ortadan kalkmış oldu. :)

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.