ATLAMA KUPONLARI İSTASYONDA ÜCRETSİZ OLSUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ATLAMA KUPONLARI İSTASYONDA ÜCRETSİZ OLSUN MU ?

1. Olmalı

46,7%
  2. Olmamalı

40,0%
  3. Kararsızım

13,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Atlama kuponları istasyonda ücretsiz olsun.

2. Atlama kuponlarını satın alabiliyor musun sen ?

3. Hayır nedenki ?

4. Atlama kuponları istasyonda ücretsiz olsun diyorsun yani sanki atlama kuponu credits ya da uridium ile satın alınabiliyormuş gibi, o yüzden sormuş arkadaş. Ben de anlamadım konuyu atlama kuponları istasyonda ücretsiz olsun ne demek? Biraz daha ayrıntılı açıklarsan sevinirim.

Prophecy bunu beğendi.
  5. DraydiBoy

DraydiBoy User

olmamalı -1

6. Hani istediğimiz yere atlayabildiğimiz kupon varya AJPO1-CPU bi yere atlarken 1 tane kullanıp atlıyoruzya. 3-8 veya 3-1 de istasyonda (ambarda) bi yere atlayınca kupon gitmicek.
    Nedenki ?

7. Prophecy

Prophecy User

bence de olmasına gerek yok

8. İyi de x8 veya x1 haritasına atlayınca hangar binasına gidip gidemeyeceğimizi nereden bilecek oyun? Biraz karışık bir konu ama bence olmamalı, zaten direk hangara ışınlanmıyorsun haritada rastgele bir yere ışınlanıyorsun. Ama şöyle diyebilirsin x1 ve x8 haritalarına ışınlanma ücretsiz olsun dersin anlarım ama biraz kafa karıştı :D

9. :D

10. Aslında Vip oyunculara ücretsiz olması gerekir.

Artık oyuna gelen yeniliklerden dolayı normal üyeden fazla farkı kalmadı açıkçası.

11. Bence anket kısmına ''Anlamadım'' diye bir şık eklettir :D

12. Arkadaş sanırım atlama kuponu olunca atlıyor,uridium istediği zaman atlamıyor,bu yüzden hızlı bir şekilde yazmış :)

13. Ben gayet açık anlattım oysaki neden anlamadınız ?

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bence bu özellik vip kullanıcılar için geçerli olmalı olursada.Ben beğendim.

İyi forumlar

15. Aynen, öyle yapalım biz bu işi sağolun modum.

16. İstasyonda ücretsiz olsun diyorsun, istasyonda ücretsiz olsun ne demek? Bence biraz daha açık anlatmalıydın.

17. İstasyonda atlayınca kupon gitmicek daha kaç defa anlatıcam ?

18. arkadaş diyorki x1 den filan 1-6 filan ışınlanınca atlama kuponu gitmicek diyo

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  19. şükürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsun biri beni anladı :) rüyamı görüyorum :D

xXGöKMeLixX bunu beğendi.
  20. Kardeşim diyorsun ki: İstasyonda atlayınca kupon gitmiyor diyorsun hiç bir şey anlamıyorum halbuki arkadaşın dediği gibi örnek versen, ya da en azından şöyle desen: İstasyondan başka bir haritaya atlayınca kupon gitmiyor desen anlarım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.