Atlayış oyuna girdikten 15 saniye sonra mümkündür.

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve promacc14 tarafından 8 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. promacc14

promacc14 User

Bugün güncellemeden sonra kapıdan atlarken, Atlayış oyuna girdikten 15 saniye sonra mümkündür. uyarısı geliyor. Adamla savaşıyorum, arkaya atlıyorum. Tekrar bir önceki haritaya atlamalıyım ki bir şekilde kaçayım. Ama uyarı veriyor atlatmıyor. Aynı şey portalda tamir olunca da geçerli. Portta tamir oluyorum düşman haritasında arkaya atlatmıyor. Saçma sapan bir uygulama olmuş. 3 sene ara vermiştim, geri döndüm. Keşke dönmeseydim

2. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Yeni gelen bir uygulama değil uzun süredir var olan bir uygulama. Yanlış hatırlamıyorsam oyun açıklarının bir kısmı portal atlama esnasında gerçekleştiği için bu şekilde bir uygulama getirildi.

İyi forumlar.

3. promacc14

promacc14 User

Düşman haritasında başıma geleni önceden de farketmiştim,portalda doğup atlamamayı... Bugün ise portaldan atladıktan sonra tekrar atlamak için 15 saniye gerektiğini gördüm. Bu yeni oluşan bi durum. Açıkları kapatmak yerine oynanışı değiştirmek de üstün bir zeka örneği, tebrik ederim Almanya ekibini :)

•Snowflake• bunu beğendi.
  4. Evet ''promacc14'' haklı bu çok saçma bir durum. düşman kestikten sonra portta doğunca kaçamıyoruz. Öldükten sonra gelen İnsta kalkan bitince adam tekrar kesiyor. ÇÜNKÜ 15 sn DİĞER TARAFA ATLAYAMIYORUZ. Açıkları kapatmaya kafa yormaları gerekirken saçma sapan yenilikler getirerek oyunu bozuyorlar. (Sözde önlem adı altında) Bu saçma yeniliklerle bu güne kadar neye engel olabildiniz acaba???