Atm Kartı ile Alışveriş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uçarbirlik tarafından 15 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yetkili arkadaşım ben bunu anlayamadım.Öde dediğimde formdan aldığım bu resim gibi, aynı şekilde bu bilgiler çıktı.Bundan sonra yapılması gereken nedir.Anlamadım..Ayrıca Faturasız mobil ödeme neden yok?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2018
  2. Yok mu cevap verecek.

3. Mcqeen

Mcqeen User

ininal kart al 5 TL ye. 750 TL kadar para yatırabiliyorsun aylık bunlarla uğraşmana gerek yok. Kredi kartı bölümünden çok kolay alım yapabiliyorsun ben öyle yapıyorum.

4. ECEL

ECEL User

ben sorunu anlayamadım devam edip işlemi bitirmeniz gerek. ayrıca bankamatik kartınızın internette alışverişe açık olması gerekir. bunu banka halleder

5. Devam diye bir seçenek yok.
    Atm'ye gidip bu hesaba ücretimi yatıracağız anlamadım gitti.

6. Once bankayi secip ad soyad cep telefonu ve e mail adresini girdikden sonra bu cikacak. (Attigin resim)Atm den kendine ait hesap ile veya tc ile verilen iban adresine yatiracaksin bu kadar. Bu islemin gerceklesmesi yogunluga gore degsir.(satin alim islemin) Hayla kafana takilan bisey varsa Oyunla ilgili sss/aciklamar/index sss /odeme yontemleri konusuni inceleyebilirsin

7. Eyvallah Dostum peki uridyum ne zaman çekilir.X3 Helix felan bir şeyler var.İndirim paketi veya vip işe yarar mı çekerken.

8. Helix gununde x3 varsa 3 kati uri gelir.mesai saatleri icinde olmasina dikkat et. Indirim paketi ve vip sadece oyun ici dukkanda gecerli ,gercek tl indirimi saglamaz.

9. Senide yoduk ama mesela bugun Helix %350 vardı 330 k uri çektim ne gelir.

10. 4 kati gelir diye biliyorum. 1.320.000U
    Helix hangi gundu 15inde mi? Saat kac gibi yatirdin.?

Son düzenlenen: 16 Nisan 2018
  11. Eyvallah kardeş sagolasın.Helixi bekleyelim o zaman.

12. ininal kart al işlemin anlik gerceklesir. Odeme yontemini ininal secersin Daha iyi olur. PTT den alabilirsin.

13. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sizden istenilen seçtiğiniz bankanın hesap bilgilerine eksiksiz ücreti yatırmanızdır. Bunu ATM ye giderek de yapabilirsiniz, Seçtiğiniz bankaya ait banka kartınız var ise internet bankacılığından havale yaparak da ödeyebilirsiniz.

Ayrıca bu ödeme yolunda X3 veya diğer katlı kazanç saatlerinden yararlanmanız mÜmkün olmaya bilir. Geç yatan ödemeler veya onaylanan ödemeler olabiliyor.

İyi Forumlar.

14. Oguzkhan adminim mobil odeme neden yok.

15. takemyhard

takemyhard User

para vercez muhatap yok?!... şirkete bak....

16. merHABA odeme yontemlerınde daha once cep telefonu ve kredı kartı ıle odeme vardı su an yok nedenını merak edıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla...

17. Mobil ödeme ve kredi kartı ile ödeme yöntemleri mevcut eğer sizde gözükmüyorsa support ile iletişime geçin.

18. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bunun için bize ekran görüntüsü atabilirmisiniz ?

İyi forumlar

19. vermiş olduğun telefon numarasına link gelir. o link üzerinden 2 dk içerisinde ödemeni tamamlar 5 dk içinde uridium hesabına geçilir. linki kullan hızlı olur. " bit/ "uzantılı bir link.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.