Atom bombası içeriği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 19 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .maxpayne

.maxpayne User

prometus deneylerinde 50000 binlik 5 ci ödül nedi destekte
    sonraki
    plutus büyuk kare sağdaki son ödül

Son düzenlenen: 19 Şubat 2019
  2. npc bombası 60 sanıye sürüomus 10 saniyede bir etraftaki npclere 100k vuruyormus ancak direk darbeye mı yoks akalkana mı bılmıyorm

3. .maxpayne

.maxpayne User

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

NPC Atom Bombası

NPC Atom Bombası 60 saniye boyunca sürer. Etkinleştirildiğinde, 10 saniyelik aralıklarla geminizi çevreleyen belli bir alandaki NPC'lere 100.000 hasar verir. Teknoloji etkinken geminizin üzerinde sıradaki patlamaya kalan süreyi belirten bir sayaç gözükür.İlk hasar teknoloji etkinleştirildiğinde verilir. 60 saniye sonra, 20 dakikalık soğuma süresi başlar.

İyi forumlar

KATALONYA bunu beğendi.
  5. KATALONYA

KATALONYA User

50.000 puana 1 adet teknoloji 60sn süre 10snde bir hasar nerede ne için kullanılır amacı nedir npcnin kaçışınıda hesaba katarsak 1 seferlik olması bu kadar yüksek puana verilmesi gibi amacını çözemediğim ilginç bir teknoloji :D

6. _01_

_01_ User

olması gereken bence tıkladıktan sonra 1 dakikalık bekleme ve sonrasında ani 600k hasar. sonuçta bunu tek bir yaratığa vurmayacağız toplu olarak uygulanacak onuda her 10 saniyede bir yaratıkları etrafımıza alıp hasar yememiz bizim patlamamıza sebebiyet vereceği için oda aşırı riskli kapılarda vs.

resmen kullanmayalım diye teknoloji yapmışlar seafight gibi yüzlerce materyal sıfır kullanıma mı döndürmeye çalışıyorlar oyunu anlamadım ben hayatımda böyle bi item görmedim saniyede bir hasar yenilen bir oyunda teknolojinin tam hasarını vermesi 1 dakika sürüyor bunu kullanan zaten kesemeyeceği yaratığa atıyordur o yaratıktan 1 dakika boyunca hasar yemeyi göze alabilen gemi zaten kullanmaz x2 ile bile rahatça keser. kullanan arkadaşlar var ise nerede kullandıklarını yazsınlar çünkü ben buna bir kullanım alanı bulamadım.

KATALONYA bunu beğendi.
  7. Belki daha fazla hasar verdirir ve daha fazla ödül kazanırım diye ben bunu etkinlikteki NPC için kullandım. Kademeli bir şekilde patlamalar meydana getiriyor fakat NPC'yi yakmaktan başka bir işe yaramadı. Ayrıca her defasında 148 tatrom ve minimum 4 milyon tecrübe kazanırken bu defa 52 tatrom ve 1.3 Milyon tecrübe verdi. Ben bu teknolojinin bir işe yaradığını sanmıyorum veya nerede nasıl kullanılacağını bilmiyorumdur..

8. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

gamma talonlarında kullanılabilir halka diroid düzeniyle 2m e yakın kalkanınız bulunuyor ilk teknoloji kullanımınızda insta atarsanız hasar yemeden çıkarsınız 7-8saniye kaçıp teknoloji yüklendiginde yeniden npclerin yanına gidip yeniden hasarınızı verebilirsiniz bu sefer ema kullanırsınız hasar yemezsiniz sonra kaçıp tekrar gelirsiniz 240kdan maks 3kere hasar yeseniz 700k kalkanınız gider bir sonraki gidişinizde yine bu civarda kalkanınız gidicek 4.sefere instanız dönmüş olur yine hasar yemeden vurur kaçarsınız bi sonraki turda yeniden ema kullanırsınız 5 etti gemiyide spectrum veya aegis hammerclaw tarzı alırsanız kullanabilirsiniz başka bu kadar yüksek hasarı toplu bir kargaşada kullanılacak bir olay düşünemedim önceden olsa cılgın cubide iş yapabilirdi terror kapısında 20ubersibelonda kullanılabilir bir kaç tane kullanım alanı mevcut ama o kadarda mühim veya gerekli bir teknoloji değil kısaca çöpten başka birşey değil

9. vortex teki sibelonlara kullanabilirsiniz yada karantinada kullanılabilir

10. Zamanlama hatası olursa ubersibelonlar sizi atom bombası yapar.;)

11. _01_

_01_ User

hocam birtane teknoloji kullanıcam diye 2şer ema insta kullanana kadar kendim keserim ben bu yaratıkları neden teknoloji ile uğraşayım güvede x2 x3 ile 5 dakikamı alıyor.

insanlar bu forumda emayı nasıl bu kadar çok kullanıyorlar diye konu açıyor bilmem farkında mısınız ufeler için gereksiz bir teknoloji yeni başlayanlar içinde kullanması zulüm iki taraf içinde sıkıntı

12. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

ben kullanım alanına bir örnek sundum sadece emaya gelince savaşların seyrini değiştiren önemli bir özellik her gemide bulunması gereken bitince temin edilmesi gereken bir eşya oyunu oynayanlar için zor olmamalı ema sahibi olmak sizin bahsettekleriniz oyun oynamıyor uzayda gezinip çıkıyorlar sanırım yıl olmuş 2019 nasıl bu kadar ema atabiliyorsunuz biz harcamaya kıyamıyoruz diyenler var o kadarda zor değil tanesini 50k uriye almıyorsun çok basit şeyleri büyük bir sorun gibi göstermeye çalışanların çabası o ne 2 ema ne 2 insta kimseyi zarara sokmaz yeni teknolojiye dönersek tek açıklamayla çöp hiçbir işe yaramayan bir yenilik ne düşündülerde çıkardılar bilemiyoruz belki ileriki zamanda gelecek bir etkinlik için ortaya çıkarılmış olabilir bilemeyiz bunu o yüzden saklamakta fayda var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.