Attend IX Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DangDang* tarafından 21 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *DangDang*

*DangDang* User

Az önce 1.bl haritasına gittim ımpulse II kesmek için ama ımpulse II bulamadım ararken bile patlıcak duruma geldim 15 tane attend IX peşime takılıyor normalde az çıkan attend IX simdi haritadan geçilmiyor ki vuruşları az bile değil 15 k vuruyorlar 10 tane birden vurunca kalkan bile kalmıyor şans eseri ımpulse II denk getiriyoruz onuda kesene kadar portalı zor buluyoruz lütfen bu BL haritasındaki sorunla ilgilenin

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Attend yaratığı oranı hala aynıdır. Bunun hakkında bir güncelleme mesajı gelmemiştir.
    Eğer değişti ise bunu size önceden bildiririz.

İyi forumlar

3. 1Zackho

1Zackho User

Bence değişti modum ancak haber verilmedi çünkü 20 den fazla attend var bl haritalarında

4. *DangDang*

*DangDang* User

Modum haritada arayıp buldugumuz attendleri şimdi portaldan uzak tutmaya çalışıyoruz ki bir ınvoke kesmek bile imkansız hale gelmiş durumda

5. Arkadaşlara katılıyorum bu konuda BL haritasında çok attend yaratığı var.

Güleceksiniz ama bazen grup yapıp 4-6 kişi takılıyorlar ne kalkan ne başka bir şey bırakıyorlar.

Portalı bile istila ediyorlar bir oyuncu çıksa da kessek gibisinden ama Allah tan hızları düşük :D

Bu durum hakkında merkezi bilgilendirirseniz çok iyi olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.