Bug / Oyun hatasi attend

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rustemakgul tarafından 30 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ya bu attendler mındıfre behemot un üstünde toplanıyorlar. harıta da birtane atten bile yok, mınfıre ye yaklaşamıyorum attendler 800 k vuruyorlar, düzeltın şu hataları bu ne böyle

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu oyun hatasını dikkate alıp raporlayacağız fakat sizden bir isteğim var. Oyun içinde ekran görüntüsü alıp (hatta mümkünse video kaydı ile) aynı sorunu supporta da gönderir misiniz? Sorunun bildirimi adına bu yapacağınız işlem önem arz etmektedir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2019
    PoetShadow ve Minerva bunu beğendi.
  3. her haritada aynı sanırım bu bir hata deil yeni güncellemenin sonucu zaten millet bıraktı mindi petine kestiriyor artık oyun iyice çığrından çıkıyor adamlar portta petleri mind kesiyor ne günlere geldik vay be

ASLAN_DARBESİ bunu beğendi.
  4. moderatör yazmayı bilmiyor diyen şahıs henüz kendi adını bile yazmayı öğrenememiş :) rustemakgul değil rüstem akgül olmasın ? Rüstem Bey Attendler canınızı mı yaktı? Yazık yaw :)

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Lütfen kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz. Forum içerisinde ikili tartışma ortamı oluşturmanıza Forum Takımı olarak izin vermemekteyiz. Davranışınızı tekrarlamanız durumunda cezai yaptırım ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca mevcut konuların altına da konudan bağımsız mesajlar atmamaya özen gösteriniz.

İyi forumlar.

Ataaa bunu beğendi.
  6. Öncelikle kötü söz sahibinindir diyerek söze başlamak isterim. Benim nickimdeki karakterleri seçebiliyorum da siz ö, ü harfini mi seçemediniz ? Admin arkadaşları bu hüsusta göreve davet ediyorum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2019
  7. Sende hakaret etmişsin, ban yiyeceğini bilmezmisin?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2019
  8. Hocam umrunda değil ki, amacı burdaki huzuru bozma zaten.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum kurallarını ihlal eden üyeye gerekli ceza uygulanmıştır.

İkili tartışma ortamı yaratacak mesajlardan kaçınmanız hususunda sözlü olarak uyarıyorum.

İyi forumlar.

10. Nasıl bir ceza uygulandığını merak ediyorum doğrusu. 2 gün içerisinde bu 2. hakareti, bu durumda foruma uğramamayı düşünüyorum
    iyi forumlar