Attendlerin Mindfire'a Toplanması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 23 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karakule26

karakule26 User

arkadaşım bunedir attend midfirede toplantı yapmış bi türlüdür haritada bulamıyorum midfireni yanına neden giriyorsun böyle oyunmu olur allah aşkına

2. Aynen öyle. Artık haritanın çeşitli yerlerinde attend gezmiyor. Sadece mindfire yanında oluyor. Eskiden böyle değildi.

3. -İDALI-

-İDALI- User

Reset saatinde haritanın her yerinde oluyor. Özellikle görev içinse reset saatinde girmeye çalışın. Eskiden de invokedan çıkanlar haricinde impulse olmazdı haritada. Radyasyonlu bölgede çıkardı hep. O düzeldi bu başladı.

4. O zaman resetten sonra doğanlar kesildikten sonra yerine yenileri doğmuyor.

5. -İDALI-

-İDALI- User

Bir süre karışık olarak doğuyor. Ama şöyle bir durum var sanırım haritadaki npc ler belirli bir sayıda ya da oranda kalıyor. ortadakiler kesildikçe rastgele yerde çıkıyor fakat sürekli ortadakiler kesilip mindfireın yanındakiler kesilmedikçe hepsi orada kalmış oluyor. Belirli bir sayıdan sonra da kesilmedikçe çıkmıyor.

6. EIC liysen kolay yöntemi var :)

Midfire altında dolaş attend sana doğru geliyor ;)

Mars yada VRU kendi haritanızın çözümünü bulman gerekir :D

7. karakule26

karakule26 User

vallah kardeş 8 irisim 1 attend çekecem direk patlıyorum buneya toplantı falanmı değilmi ne bilim

sıkıldım ya 1 tane bile attend haritada yok 2 bl orta taaaa oraya kadar çekene kadar geri gider reset atsın artık ???

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Aslında ortada bir sorun yok, eğer Düşman bulucunuz varsa çok daha rahat Attend bulabilirsiniz. İllaki Mindfire dışındada vardır. Eğer görev için kesiyorsanız mutlaka bir grup bulmanızı tavsiye ediyorum.

İyi forumlar.

9. karakule26

karakule26 User

vallahi çok haklısın adminim herkes bana düşmandır kimse yardım etmez kimsede grup atmaz bu oyunda soğudum zaten

düşman bulucu diyorsun bende onu heryerde aradım en son midfirede duruyor ???

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  10. Nofear34

Nofear34 User

Her haritanın bir yaratık sayısı vardır. Resetten sonra normal doğuyorlar ve insanlar kesmeye başladıkça yenisi doğuyor ama şöyle bir sorun var ki mindfire kesilince attend çıkıyor ve gün içerisinde mindfire çok kesildiği için attendler onun bölgesinde dolaşıyor. Yaratık kapasitesi dolduğunda da başka yerlerde çıkmıyor.

11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki şuan için yapılabilecek birşey yok :( . Lakin ilgili sorununuzu Merkez Ekibe iletmek üzere raporlarımıza ekleyeceğiz. Belki haritalarda ki Attendler için bir iyileştirme yaparlar. :)

Konunuzu raporlara eklemek üzere kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.