Aurus bulamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JCToxic tarafından 3 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JCToxic

JCToxic User

Solace gemisini almam için 5 tane Aurus Toplamam gerekiyor ama normal de 5-1 5-2 5-3 Haritalarında yaratıklardan çıkması gerekiyor. Dün gece birsey ögrendim Mavi korsan hazinesi etkinliği gelmeden AURUS çıkmadıgı söylendi. Oyunun mantıgında bunun biraz saçma olduğunu düsünüyorum. Etkinlik vaktinde sanırım Mavi anahtar la takas ediliyormus. Etkinlik oldugunda çıkma oranı arttırılsa ama normal vakit de çıkma ihtimali olsa keske bunu GM'lere bildirmek isterim.

2. uninstable

uninstable User

Özel sandıklar geldiğinde yani apoc mavi kırmızı obsidyen aktif olduğunda aurus düşer. Özel bir maden bunun sorunu olmaz ki korsanda neredeyse her yaratıktan düşer sandıklar aktif olunca.

3. Sadece mavi değil diğer özel kutular geldiğinde de aurus çıkar. Normal zamanda çıkmaz. Bu fikriniz hakkında güncelleme ve fikir havuzuna konu açabilirsiniz.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Aurus madenini özel ganimetler (Kırmızı&Mavi, Obsidyen, Apocalypse kutuları) aktif olduğunda haritalarda bulabilirsiniz. Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. JCToxic

JCToxic User

Konuyu kilitleyebilirsiniz.

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.