authorization failed chat hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve venüslü_baba_47_öe tarafından 28 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. authorization failed chat hatası yardım edin 2 haftadan beri açılmıyo ne ypacam herşeyi denemdim açılmadı yaaaa

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Büyük harf kullanmanızdaki amacı anlayamadım zaten yazdıklarınızı görebiliyoruz bundan sonra lütfen büyük karakter kullanmayınız.
    Sorunuza gelecek olursak chat sisteminde bazı zamanlarda hata olabiliyor ve tarayıcı değiştirerek deneyiniz ve hatta çerezlerinizi temizleyerek deneyiniz.

3. özür dilerim büyük harf kulladıgm için ama herşeyi denedim çerezleri sildim dns degistirdim başka tarayıcada denedimm ama aynı

4. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Anlayışınız için teşekkürler.
    Sistemde bir arıza olabilir biraz bekledikten sonra yeniden deneyiniz ara sıra bir çok serverda bu hata olabiliyor ve hatta biraz beklediniz ve düzelme olmadıysa supporta yazabilirsiniz.

5. Çıkış giriş yap,olmadı çerezleri temizle,oda olmazsa tarayıcıyı değiştir muhakkak çözülecektir.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir lütfen biraz bekleyip yeniden deneyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.