authorization failed hatası

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by YAVUZSULTANSELİM.HAN, Sep 17, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar !

Bugün reset atıldıktan sonra authorization failed hatası vermeye başladı.Ama sadece bu gemide böyle bir hata var.Diğer gemimde böyle birşey söz konusu değil.
    Dns geçmişini temizledim-çerezleri temizledim-modemi açk,kapa yaptım-diğer tarayıcılardan girdim sorun halen devam ediyor.
    Bilgisayarımdan kaynaklanan bir sorun olsaydı zannediyorum diğer gemiyle de aynı sorunu yaşardım.Tabiki gemiye özel bir hata oluşmamışsa :) Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. YAVUZSULTANSELİM.HAN

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Genel bi sorun yarın falan halloolur bence hatta bu sabahki resette cözülür bence

YAVUZSULTANSELİM.HAN likes this.
  3. WHYNOT

WHYNOT User

Aynen yakında hallederler. Her mod çerezleri silin vs vs yorumlar atıp konuları kitliyor, fakat bizden değil sistemden kaynaklı bir sorun çerez silmekten gına geldi:D

4. Her bir yenilikte, her resette oyun kendinden geçiyor,hep sorun hep sıkıntı.ya oyuna giremezsiniz,ya portallar yoktur ,yada chatte sıkıntı var.Yenilik geleceği zaman ve reset atılmasından korkar olduk. Şu işe kesin çözüm bulunamadı.Çılgın cubi çıkıyor gemiler kendinden geçiyor donmalar hatsafhada oluyor. her etkinliğin ve her resetin kendine has hataları var artık buda oyundan soğutuyor insanları.

5. Merhaba ,

Arkadaşlar genel bir sorun ise kısa zamanda düzeltilecektir. Fakat bazı kişilerde yaşanmazken bazı kişilerde bu sıkıntı yaşanıyor. Şu anda direkt merkeze rapor etme durumumuz yok fakat sabah atılacak reset'e kadar yada reset'ten sonra düzelmezse merkeze bildirebiliriz.

İyi forumlar.

6. Kıyamet moderatörüm demekki etkinlik ve reset zamanlarında oyuna girmeyeceğiz .Sadece çözüm yolu bu geliyor aklıma çünkü aynı tarayıcıdan başka bir gemiyle giriyorum chati açık. çok saçma yani oyunun kişiye özel hata vermesi

7. Merhaba ,

Oyunun teknik alt yapısını bilemiyorum sonuçta karmaşık bir sistem fakat eğer şu anda yapabileceğim birşey olsa yapardım. Önceki konularda yada mesajlarımda dediğim gibi eğer genel sorun varsa en kısa zamanda teknik ekip tarafından düzeltilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.