Auto Roket Alma CPU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Roket Cpulara Çift alma seçeneği Eklensinmi ?

1. Evet Eklenmeli

oy sayısı 2
    100,0%
  2. Hayır Eklenmemeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Arkadaşlar biliyoruzki Otomatik Roket alma Cpusu ile Roketimizin sayısı 100'ün altına düştüğü anda Otomatik Roket Satın alıyor Ancak şöyle bir durum var

Mesela Ben hem Eco-10 Hemde PLT-2626 almasını İstiyorum Ama Cpuda böyle bir özellik yok Yani illaki 1 tane seçebilirsin Ama bunun çok kötü bir Dezavantajı var

Sen Roket cpu'yu Eco-10'a ayarladın Fakat plt-2626'ı gözünden kaçtı 0'landı hala farkında değilsin bir bakmışsın elit roket kullanıyor Hatta bir bakmışsın oda 0'lanmış
    Yani Demem oki bu Roket satın alma Cpusuna Çift roket seçme Özelliği Eklensin

Örn : Hem Eco 10 Satın Alsın Hemde Plt-2626

Görsellik yapmayı pek bilemiyorum o Yüzden yazıyla anlatmaya çalıştım Cevaplarınız için teşekkürler

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.
    İki tane roket alma cpu kullanın birini bir konfiye koyarsınız diğerini diğer konfiye koyup istediğiniz gibi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.