auto roket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 67_zonguldak_67 tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar outo roket atarım konfi 2 de atıyor otomatik. Ama konfi 1 de atmıyor. CPU bölümünde işaretledim seçtim. Ne yapmam gerek?

2. tek atan roketin cpusunu diyorsun di mi

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İki konfide de cpu nun takılı olduğuna emin misiniz? Eğer ki takılı ise oyun ekranından cpu'lar kısmından aktiv ediniz.

Keyifli Forumlar

***POSEIDON***67 bunu beğendi.
  4. ikisindede takıılı olması lazım konfilerin

modum benden önce yazmış :)

5. takılı ikisindede aktif ama atmıyor yinede sadece ikide atıyor

evet tek atan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2014
  6. konfigrasyonu silip dene bide kardeşim istersen ikisini de sil baştan diz

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

1.konfinizde cpu oyun ekranında işaretli iken 2.konfinizde işaretli yani aktif olmaya bilir.
    Çerceve rengindende aktif olup olmadığını görebilirsiniz.

8. iki konfidede işaretli onlara dikkat ettim yinede cevabınız için tşkkur ederim

9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Düzelmediyse konfilerinden cpuyu cıkartıp tekrar deniye bilirsin benim bildiğim tıkladınmı konfi farketmezsiniz çalışıyor , 5li rokette sıkıntı varmı peki ?

10. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmına girip " Güncel konfigürasyonu sil " kısmına basıp her iki konfigürasyondaki ekipmanları çıkartın. Daha sonra en baştan tekrar Hangar > Ekipman bölümüne girip malzemeleri yerleştiriniz.

İyi forumlar.

11. 5 li roket sıkıntısı yok. Sadece konfi 2 de atıyor 1 de atmıyor. Çıkardım tekrar taktım işaretledim etrafında sarı çizgide var ama atmıyor. Her şeyi tamam. Oyunu kaç senedir oynuyorum nasıl çalışacağınıda biliyorum ama çalışmıyor. Şimdi konfiyi sıfırladım. Oyuna giremiyorum girersem çalışıyor mu bakacağım.

12. Jameika-TR

Jameika-TR User

Çalışır umarım :)

13. teşekkür ederim :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  14. Nefes

Nefes User

Merhaba

İlk yazdığınızda

1.
    bu şekilde yazdınız ve bizde cpu işaretlenmediği hakkında yorumlar yaptık

2.
    2.olarak 5'li roketten bahsettiniz ikisi arasında çelişki yaşıyorum yanlız her ne kadar yeni oyuncu olmasakta maalesef arada dalgınlıklar ve unutkanlıklar olabiliyor acaba diyorum benimde bazen yaptığım bir şey oluyor sizde onu yapıyormusunuz eğerki bu bahsettiğimiz 5'li roket ise şunu yapabiliyoruz her 2 konfigürasyonda seçili olan roket türü aynı olabiliyor buda maalesef biz neyi seçti isek onu aktifleştiriyor bakarmısınız her 2 konfigürasyonunuza aktif olan hangi roket var birde eski oyuncuysanız bilirsiniz her 2 konfigürasyonada ayrı ayrı roket alma asistanı takılımı takılı değilse ayrıyetten bir tane daha alarak onuda 2.konfinize takıp diğer seçeceğiniz roketi aktifleştirmek olacaktır.

Jameika-TR bunu beğendi.
  15. sizi çelişkiye düşürdüğüm için özür dilerim adminim. 5 lide sıkıntı yok. Tekli rokette sıkıntı var. konfiyi sıfırladım. teknik sorunlar giderilip oyuna girdiğim zaman düzeldi mi bakacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hiç önemli değil ne demek ben neyi anlatmak istediğinizi anlayamadığım için onu da yazmak istedim umarım oyun açıldığında tek tek kontrol edersiniz.

17. dediklerinizi harfiyen uygulayacağım. tekrar teşekkür ederim

Nefes bunu beğendi.
  18. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında bılgı verılmış kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.