AutoClick kullanan oyuncular, hile kaynıyor, çözüm sıfır.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aria

Aria User

Bugün bir oyuncuyla karşılaştım, mini haritadan beni işaretleyip daldı. Üzerine, emp kullandım 3 defa ama adam hiç etkilenmedi bana daldı, haritanın

haritada adamı durdurup + emp patlatıp haritanın öbür ucuna gittim, adam gelip beni buldu üzerine hiçbir tıklama yapmadı, direk dalarak üzerime geldi...

Varsa böyle hile bildiğiniz paylaşın da bizde kullanalım, görünmezlik emp gibi hiçbir şey işe yaramıyor, mini haritada beni tek tuşla işaretleyip dalıyor... Support yazdım, profilini paylaştım adamın, eğer önlem yoksa bana da verirseniz öyle bir sistemi, darkorbit yönetimine çok teşekkür ederim. Bizde mini haritada düşman tek tuşla seçip, emp patlaması durumunda bile dalıyor olalım :)

2. Adamın elinin ayarı iyidir
    Adamın elinin ayarı iyidir kardeşim :D

Yaşa SEZAR.

malatyalııı bunu beğendi.
  3. ___GiRdAp

___GiRdAp User

yok cidden tıklama hilesi var şuan yani bi kanıt oluşsa bildirilir de kanıt yok adamın ekranı nasıl göreceksin...Emp atıyorsun atar atmaz sana tıklıyor...

4. yaw herkes ekrani ayni gormuyor hile olmayabilir misal pc nin cozunurlugunu yukseltip orada yakinlik boyutunu azaltirsan goruceksin ekranda gemin vs kuculcek haritaya uzaktan bakican tabi biraz oyun kasmaya baslayabilir

5. Aynı durum başıma geldi yapacak birşey yok :)

6. Mcqeen

Mcqeen User

Günaydın. Oyunda otomatik tıklama rbs karıştırma ve kamuflaj görme hileleri var. Youtube gördüm. Bu oyun steam gelmediği sürece bu tür hileler hep olacaktır.

7. Adamlar spearhead özelliği(radar) gibi haritayı tarıyorlar.Etrafta rakip varsa gemi türü, canı, kalkanı, ismine kadar görüyorlar.x4-x6 karıştırıcıyı jackpot kazanan oyuncular bile kullanıyor.Darkorbit bunları nasıl göremiyor.Youtube'de video açıp x4 ve x6 geçişlerini takip edin.Normal bir insanın hata yapma payı yüksektir.Fakat bilgisayar sistemi olduğu için x6 soğuma süresi dolar dolmaz mermiyi ateşliyor.Ardından tekrar x4 'e geçiyor.Savaş boyunca bir sefer yanlış zamanlama ile x6'ya geçilmiyor.

8. 8 senedir oyun böyle. Günaydın :)