Avantaj Kutuları içeriği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **TheNıghtMare** tarafından 5 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar sanki kutuların uridium ve enerji içeriği azaltılmış gibi. 50 kutu topladım ne bi enerji ne bi uridium siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

2. NoName45_

NoName45_ User

Kutuların içeriğinin azaldığını düşünmüyorum fakat azalan getiriye yakalanmış olabilirsin diye düşünüyorum.

3. Aga şöyle söyliyim 1 yıldır kadar oyuna girmiyordum kod geldi 1 haftadır oynuyorum o dediğin olayın botlarla alakası olsa gerek. Bu oyunu uzun süredir oynuyorum kutuların bu kadar içerik fakiri olduğunu ilk defa görüyor,hissediyorum.

4. T-129ATK-

T-129ATK- User

o konuda sana katılıyorum bende farkettim

**TheNıghtMare** bunu beğendi.
  5. NoName45_

NoName45_ User

Az önce oyuna girip biraz kutu topladım (Uzun süredir toplamıyodum), söylemek istediğinizi şimdi daha iyi anladım :D Başta azalan getiriye yakalandığınızı düşünmüştüm (Her ne kadar botlar için olsa da normal oyuncularda yakalanabiliyormuş gördüğüm kadarıyla) fakat ya ben de çok şanssızdım kutu içeriği olarak, ya da söylediğiniz konuda haklı olabilirsiniz.

Yetkili bir arkadaş da cevaplarsa daha sağlıklı olur bence.

6. bununla ilgili daha önce yapılmış bir sürü tartışmalar var bitecek gibi görünmüyor hepsinin içeriği ve sonucuda aynı biraz araştırma yapsan çıkar eski konular yetkililerde aynı açıklamaları defalarca yaptı zaten.

7. tryhardD

tryhardD User

Yetkililer kutularda ne azalan getiri olduğunu kabul ediyorlar ne de içeriklerin azaltıldığını, ama ben de 3 sene önce pvpde kutu toplarken (katlayıcı ve bağlayıcı ışın vardı) saatte 20k uridium kastığımı hatırlıyorum. Tabi bundan 1 sene sonra aynı şeyi denediğimde ise saatte 8k'yı bile geçememiştim. Kutu işi çoktan öldü başka yollarla kasılman lazım.

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun şekilde düzenledim.

Oyunda Soğuma süreleri kaldırıldı. Kutulardan çıkan uridium miktarı sizin şansınıza bağlı değişir. Ayrıca bahsettğiniz durum ile alakalı bir resmi açıklama gelmemiştir, yani hala oranları aynıdır diyebiliriz.

İyi oyunlar.

9. Kesinlikle katılıyorum yani önceki dönemlerde çok kutu topladım ama bunu x4 katlayıcı verseler yine kurtarmaz 1 saatte max 5k kasarsın :D

10. EzzCooL

EzzCooL User

çıkan uridium bir yana enerji 50 kutuda 1 düşüyor. 2-3 yıl önceki kutularla şuan ki avantaj kutularının uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Resmi bir açıklama gelmese de otoların kasılmasını önlemek amaçlı bence %200-250 civarı kötüleşmiş kutular.

11. 58S58

58S58 User

nasısl yani artık soğuma yok mu ?

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bir önceki mesajda belirttiğim gibi soğuma süreleri kaldırılmıştır. Kutulardan çıkan uridium miktarı sizin şansınıza bağlı olarak değişir. Bu gibi kastığınız uridium miktarındaki dalgalanmalar soğuma ile alakalı değildir.

İyi Forumlar.

58S58 bunu beğendi.
  13. 58S58

58S58 User

yaratıklardan da kaldırıldı mı peki ?

14. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Anti bot sistemi halan daha devam etmektedir. Benim söylediğim konu kutular için soğuma süresidir.

İyi Forumlar.

15. onlar kabul etmeye dursunlar gözün gördüğü kılavuz istemez hoş onlar düne kadar pet kamufle ınvoke kesme tarifi veriyorlarken ben ısrarla bu bugdur dedim onlar değildir dedi şimdi ise kim kamufle ınvoke kesmeyi tarif etmeye kalksa bu bir bugdur diyorlar yani demem oki yetkililer diyince olmuyor bu işler göz var mizan var aklımızda var.

16. NeqRoo

NeqRoo User

Kutu içerikler son 1 2 haftadır olması gerekenden çok daha düşük. Normalde katlayıcı ile saatte 12k civarı rahatlıkla kasabiliyorken son zamanlarda 5-6k en fazla kasılıyor.

17. 20 milyar kredim var, sağolsun kutular 200-500-1000 kredi sağlıyor. Kutular olmasa aç kalırdık.

18. TersLale

TersLale User

Azalan getiri kutulara da geldi. Yaratık kestikçe veya kutu topladıkda kutudan uridium, enerji, uridiumlu lazer çıkma oranı düşüyor. Kutu toplamanın devri geçti.

19. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kutu toplamada içerik azalmasıyla alakalı herhangi bir resmi duyuru olmadığı için soğuma sistemi kutularda bulunmuyor demekteyiz. Bu durumla ilgili resmi bir duyuru yapılınca bizler de sizlere duyuracağız.

İyi forumlar.

20. tamam.